Inici » Notícies » El Departament de Salut de Vinaròs presta servei d’Unitat d’Hospitalització Domiciliària en Sta. Magdalena
Actualitat

El Departament de Salut de Vinaròs presta servei d’Unitat d’Hospitalització Domiciliària en Sta. Magdalena

51 seg

La Unitat d’Hospitalització a domicili del Departament de Salut de Vinaròs ha anunciat, que multiplica els seus esforços assistencials amb l’ampliació del servei a 5 municipis més, entre els quals figura Sta. Magdalena de Polpís, donant una cobertura a una població total de 46.820 habitants, en el que a la comarca es refereix.

hospitalvinaros

D’aquesta forma, l’equip de professionals de la UHD, en coordinació amb l’equip assistencial del consultori mèdic d’atenció primària de Sta. Magdalena, serà l’encarregat de prestar aquest servei, que avaluarà prèviament tant els pacients com l’entorn familiar i les condicions del domicili per a poder oferir aquesta eina.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, ha explicat que es tracta d’una “molt bona notícia, ja que portem molts anys perseguint l’engegada d’aquest servei, que permetrà facilitar la vida dels veïns, que podran seguir en el seu domicili alguns tractaments sense necessitat d’acudir a l’hospital, sempre que reunisquen una sèrie de requisits”.

Bou assegura que “és un servei fonamental, que millora la qualitat sanitària  i de vida dels nostres veïns i que gràcies a la sensibilitat de la consellería finalment s’ha engegat”.

Els interessats a sol·licitar aquest tipus d’assistència poden informar-se en el consultori mèdic de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →