Inici » Notícies » El Departament de Salut de Vinaròs presta servei d’Unitat d’Hospitalització Domiciliària en Sta. Magdalena
Actualitat

El Departament de Salut de Vinaròs presta servei d’Unitat d’Hospitalització Domiciliària en Sta. Magdalena

51 seg

La Unitat d’Hospitalització a domicili del Departament de Salut de Vinaròs ha anunciat, que multiplica els seus esforços assistencials amb l’ampliació del servei a 5 municipis més, entre els quals figura Sta. Magdalena de Polpís, donant una cobertura a una població total de 46.820 habitants, en el que a la comarca es refereix.

hospitalvinaros

D’aquesta forma, l’equip de professionals de la UHD, en coordinació amb l’equip assistencial del consultori mèdic d’atenció primària de Sta. Magdalena, serà l’encarregat de prestar aquest servei, que avaluarà prèviament tant els pacients com l’entorn familiar i les condicions del domicili per a poder oferir aquesta eina.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, ha explicat que es tracta d’una “molt bona notícia, ja que portem molts anys perseguint l’engegada d’aquest servei, que permetrà facilitar la vida dels veïns, que podran seguir en el seu domicili alguns tractaments sense necessitat d’acudir a l’hospital, sempre que reunisquen una sèrie de requisits”.

Bou assegura que “és un servei fonamental, que millora la qualitat sanitària  i de vida dels nostres veïns i que gràcies a la sensibilitat de la consellería finalment s’ha engegat”.

Els interessats a sol·licitar aquest tipus d’assistència poden informar-se en el consultori mèdic de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Noticies

La piscina municipal de Santa Magdalena obri el dimecres

40 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Festival de Fi de Curs

35 seg
Noticies

Marc Marín Falcó es proclama campió Autonòmic de Btt

11 seg
Noticies

La Diputació concedeix 8.888 € a Santa Magdalena dins del Pla d’Ocupació 2022

24 seg
Veure més notícies →