Inici » Notícies » Diputació facilita a Santa Magdalena l’informe de la UV que descarta presència de mosquits
Actualitat

Diputació facilita a Santa Magdalena l’informe de la UV que descarta presència de mosquits

54 seg

L’estudi del Laboratori d’Entomologia i Control de Plagues que assenyala que en els embornals prospectats no es va trobar l’insecte “en cap de les fases del cicle vital”

 

1454788128_984979_1454790366_noticia_normal

El Govern Provincial ha facilitat a l’Ajuntament de Santa Magdalena de Polpís l’informe científic redactat pel Laboratori d’Entomologia i Control de Plagues de la Universitat de València que descarta la presència de mosquits en la localitat.
El document revela que no s’ha localitzat cap espècie després de realitzar prospeccions en el nucli urbà, on “van ser trobats molt pocs embornals, principalment en els carrers més perifèrics del poble”. Tal com resol l’informe científic, “no s’ha pogut trobar cap de les fases del cicle vital del mosquit”.
Des del departament de Desenvolupament Sostenible, el diputat provincial Mario García, ha confiat que l’eina facilitada al consistori siga d’utilitat. “Estem lluitant contra la plaga de mosquits a nivell provincial en coordinació amb els municipis, especialment amb aquells en els quals es va registrar una major incidència durant el passat any”.
En aquest sentit, l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha anunciat que “encara que els resultats d’aquest informe siguen bons, nosaltres continuem lluitant contra aquesta plaga i dimarts que ve, una empresa especialitzada aplicarà tractaments larvicides en els punts on l’any passat vam detectar presència de mosquits tigre”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →