Inici » Notícies » Diputació facilita a Santa Magdalena l’informe de la UV que descarta presència de mosquits
Actualitat

Diputació facilita a Santa Magdalena l’informe de la UV que descarta presència de mosquits

54 seg

L’estudi del Laboratori d’Entomologia i Control de Plagues que assenyala que en els embornals prospectats no es va trobar l’insecte “en cap de les fases del cicle vital”

 

1454788128_984979_1454790366_noticia_normal

El Govern Provincial ha facilitat a l’Ajuntament de Santa Magdalena de Polpís l’informe científic redactat pel Laboratori d’Entomologia i Control de Plagues de la Universitat de València que descarta la presència de mosquits en la localitat.
El document revela que no s’ha localitzat cap espècie després de realitzar prospeccions en el nucli urbà, on “van ser trobats molt pocs embornals, principalment en els carrers més perifèrics del poble”. Tal com resol l’informe científic, “no s’ha pogut trobar cap de les fases del cicle vital del mosquit”.
Des del departament de Desenvolupament Sostenible, el diputat provincial Mario García, ha confiat que l’eina facilitada al consistori siga d’utilitat. “Estem lluitant contra la plaga de mosquits a nivell provincial en coordinació amb els municipis, especialment amb aquells en els quals es va registrar una major incidència durant el passat any”.
En aquest sentit, l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha anunciat que “encara que els resultats d’aquest informe siguen bons, nosaltres continuem lluitant contra aquesta plaga i dimarts que ve, una empresa especialitzada aplicarà tractaments larvicides en els punts on l’any passat vam detectar presència de mosquits tigre”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →