Inici » Notícies » Diputació facilita a Santa Magdalena l’informe de la UV que descarta presència de mosquits
Actualitat

Diputació facilita a Santa Magdalena l’informe de la UV que descarta presència de mosquits

54 seg

L’estudi del Laboratori d’Entomologia i Control de Plagues que assenyala que en els embornals prospectats no es va trobar l’insecte “en cap de les fases del cicle vital”

 

1454788128_984979_1454790366_noticia_normal

El Govern Provincial ha facilitat a l’Ajuntament de Santa Magdalena de Polpís l’informe científic redactat pel Laboratori d’Entomologia i Control de Plagues de la Universitat de València que descarta la presència de mosquits en la localitat.
El document revela que no s’ha localitzat cap espècie després de realitzar prospeccions en el nucli urbà, on “van ser trobats molt pocs embornals, principalment en els carrers més perifèrics del poble”. Tal com resol l’informe científic, “no s’ha pogut trobar cap de les fases del cicle vital del mosquit”.
Des del departament de Desenvolupament Sostenible, el diputat provincial Mario García, ha confiat que l’eina facilitada al consistori siga d’utilitat. “Estem lluitant contra la plaga de mosquits a nivell provincial en coordinació amb els municipis, especialment amb aquells en els quals es va registrar una major incidència durant el passat any”.
En aquest sentit, l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha anunciat que “encara que els resultats d’aquest informe siguen bons, nosaltres continuem lluitant contra aquesta plaga i dimarts que ve, una empresa especialitzada aplicarà tractaments larvicides en els punts on l’any passat vam detectar presència de mosquits tigre”.

Notícies relacionades

Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Veure més notícies →