Inici » Notícies » Dissabte musical en Santa Magdalena
Actualitat

Dissabte musical en Santa Magdalena

43 seg

Els alumnes de l’Escola de Música de l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena estan ja preparant la seua fi de curs i amb tal motiu, el cap de setmana vinent tenen programades un gran nombre d’activitats.

 

AUDICIO1
El dissabte, 27 de juny, a les 12 hores, es desplaçaran fins a Vinaròs per a participar en un intercanvi musical amb la banda infantil de la Societat Musical L’Aliança, en el marc de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere de Vinaròs.

Una vegada finalitzada l’actuació i en el poliesportiu municipal de Sta. Magdalena, podran gaudir d’una jornada de germanor en les instal·lacions de la piscina municipal. Posteriorment hi haurà un menjar per a tots en el pavelló poliesportiu.
Sobre les 17 hores, i en la pista coberta del pavelló, els 12 alumnes de l’escola de música, acompanyats de la Banda Infantil de l’Aliança de Vinaròs, oferiran un concert, amb el qual finalitzaran el seu període lectiu. El concert s’emmarca dins de les trobades promogudes per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →