Inici » Notícies » Dissabte musical en Santa Magdalena
Actualitat

Dissabte musical en Santa Magdalena

43 seg

Els alumnes de l’Escola de Música de l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena estan ja preparant la seua fi de curs i amb tal motiu, el cap de setmana vinent tenen programades un gran nombre d’activitats.

 

AUDICIO1
El dissabte, 27 de juny, a les 12 hores, es desplaçaran fins a Vinaròs per a participar en un intercanvi musical amb la banda infantil de la Societat Musical L’Aliança, en el marc de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere de Vinaròs.

Una vegada finalitzada l’actuació i en el poliesportiu municipal de Sta. Magdalena, podran gaudir d’una jornada de germanor en les instal·lacions de la piscina municipal. Posteriorment hi haurà un menjar per a tots en el pavelló poliesportiu.
Sobre les 17 hores, i en la pista coberta del pavelló, els 12 alumnes de l’escola de música, acompanyats de la Banda Infantil de l’Aliança de Vinaròs, oferiran un concert, amb el qual finalitzaran el seu període lectiu. El concert s’emmarca dins de les trobades promogudes per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →