Inici » Notícies » El divertit espectacle de Muniatto Xou obri els actes de la Setmana del Llibre
Actualitat

El divertit espectacle de Muniatto Xou obri els actes de la Setmana del Llibre

48 seg

Sta. Magdalena ha iniciat els actes de la Setmana del Llibre, organitzada per l’Ajuntament de la localitat i ho ha fet amb l’espectacle, Muniatto Xou.

muniatto1

Un nodrit grup de xiquets i famílies van gaudir ahir diumenge, en la Capella, de la diversió i enginy del pallasso Muniatto, que a la seua manera va explicar la Llegenda de Sant Jordi.

muniatto2

En l’espectacle no van faltar ni el drac, ni el Rei i la princesa i per descomptat un original Sant Jordi, que va alliberar a tots de les arpes del Drac.

muniatto3

Aquesta vesprada, els actes continuen a les 17.30 hores en l’Agència de Lectura, situada en la primera planta de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, on tindrà lloc una gimcana literària.

muniatto4

El dimarts 24, els alumnes de primària s’encarregaran de realitzar contacontes als més xicotets de la Ludoteca Municipal, mentre que el dimecres, també en la Ludoteca, es desenvoluparà una taller de creació de punts de llibre.

D’altra banda, per al dijous, dia 26 està prevista la realització d’un Bingo literari i el divendres finalitzarà la Setmana del Llibre amb l’activitat ‘English Reader’ i la visita a l’agència de lectura per part dels alumnes d’infantil de la Ludoteca Municipal.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →