Inici » Notícies » Domingo Sorlí guanya el IV Campionat provincial de caça de perdiu amb reclam de Santa Magdalena
Actualitat

Domingo Sorlí guanya el IV Campionat provincial de caça de perdiu amb reclam de Santa Magdalena

30 seg

Santa Magdalena de Polpis acollia dissabte passat, el IV Campionat provincial de caça de perdiu amb reclam, organitzat pel Club de Caçadors Sant Lázaro de la localitat, amb la col·laboració de la delegació provincial de la Federació de Caça i l’Ajuntament de Santa Magdalena.

Nou participants han gaudit de l’edició d’aquest any del campionat, en el qual Domingo Sorlí, s’ha alçat amb el primer premi. Manuel Osuna quedava classificat en segona posició i Amadeo Sorlí aconseguia el tercer lloc. Els magdaleners, Víctor Cervera i Esteban Moya s’adjudicaven el cinqué i vuité lloc, respectivament.

Finalitzada la competició i després del lliurament de premis els participants i membres de l’organització van celebrar un dinar de germanor en el pavelló poliesportiu de Santa Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →