Inici » Notícies » El Castell de Santa Magdalena es promociona a través del joc de Memo de fortaleses de la Comunitat Valenciana
Actualitat

El Castell de Santa Magdalena es promociona a través del joc de Memo de fortaleses de la Comunitat Valenciana

47 seg

El Castell Polpís de Santa Magdalena, dins de l’estratègia promocional turística de la localitat, ha sigut inclòs en el joc Memo Castells de la Comunitat Valenciana. Així, la fortalesa magdalenera forma part d’aquesta baralla de cartes, al costat d’altres 21 castells de la Comunitat.

Etiketa-me és l’empresa, que s’ha encàrrec de l’edició i distribució d’aquest joc de memòria, amb les imatges dels castells com a protagonistes. En total, només a la província de València s’han distribuït més de 5.000 baralles en diferents col·legis, aprofitant la festivitat del 9 d’Octubre, “la qual cosa sens dubte contribuirà a mostrar com és el nostre castell a un públic molt ampli, sobretot de caràcter familiar”, comenta Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena.

L’Ajuntament de Santa Magdalena, per part seua, s’encarregarà de distribuir aquest joc de cartes a nivell local. De fet, s’ha fet lliurament a tot l’alumnat del CEIP Albert Selma i Ludoteca Municipal d’aquest joc, de forma totalment gratuïta.

Les persones interessades a adquirir el Memo de Castells de la Comunitat Valenciana poden passar per les oficines de l’Ajuntament, on es farà lliurament d’una baralla per domicili.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena organitza l’Escola de Pasqua de l’11 al 14 d’abril

35 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza les III Jornades Templeres

48 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra les Falles

27 seg
Noticies

La conselleria d’Educació dota al CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena de nombrós material didàctic infantil

12 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova per unanimitat un pressupost de més de 917.466 €

1 min, 18 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Dona

14 seg
Veure més notícies →