Inici » Notícies » El Castell Polpís serà un dels protagonistes de la tercera etapa de Territori Templer Experience
Actualitat

El Castell Polpís serà un dels protagonistes de la tercera etapa de Territori Templer Experience

53 seg

La Territorio Templario Run&Bike Experience, organitzada per Evasión Running i Patagonia Esport, amb la col·laboració de la Diputació de Castelló i diversos ajuntaments, entre ells el de Santa Magdalena, ha començat el seu compte arrere, de cara a la seua celebració, si la pandèmia no ho impedeix, els pròxims 19, 20 i 21 de març.

Aquest esdeveniment esportiu, en el qual participen nombrosos esportistes, discorre per senders i castells templers, a través d’un recorregut de 3 etapes. El Castell Polpís de Santa Magdalena serà un dels punts pels quals els participants passaran en la tercera etapa, prevista per al dia 21 de març i que tindrà la seua eixida a les Coves de Vinromà, passant pel castell Xivert i amb meta al castell de Peníscola.

L’organització ha situat un punt d’avituallament en Santa Magdalena, concretament en l’inici del sender al castell Polpís, des d’on descendiran els runners. Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena i Roberto Marqués, un dels responsables esportius de la prova, han visitat aquesta setmana la fortalesa magdalenera per a anar ultimant diferents detalls de l’esdeveniment.

En aquest sentit, el primer edil magdalener ha destacat la importància d’aquesta mena d’esdeveniments esportius, que “ens permeten continuar posant en valor la nostra senya d’identitat, que no és una altra que el castell Polpís”.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Veure més notícies →