Inici » Notícies » El CEIP Albert Selma de Santa Magdalena dona a conéixer el seu Pla de Contingència per al curs 2020/21
Actualitat

El CEIP Albert Selma de Santa Magdalena dona a conéixer el seu Pla de Contingència per al curs 2020/21

1 min, 11 seg

L’Auditori Municipal de Santa Magdalena ha acollit aquest migdia una reunió informativa per a les famílies de l’alumnat matriculat per al pròxim curs en el CEIP Albert Selma. Des de la direcció del centre i al costat de membres del professorat, s’ha exposat part del Pla de Contingència del col·legi públic, que se seguirà el pròxim curs i amb el qual es pretén evitar el contagi de covid-19.


Mar Foix, directora del CEIP Albert Selma, ha explicat que les entrades al centre es realitzaran de manera escalonada i a través de dos punts. Els alumnes de P3 accediran a les 9.15h per la porta número 2 (al costat del consultori mèdic) i els de P4 i P5, a les 9h, mentre que els de primària ho faran per la porta número 1 (al costat de la Ludoteca) i seguint aquest horari: 5é i 6é a les 8.55h, 3r i 4t a les 8.57h i 1r i 2n a les 8.59h. “Es tracta d’evitar aglomeracions i que tot l’alumnat entre de manera gradual”, ha matisat Foix. De la mateixa manera, les eixides també es realitzaran de manera escalonada en totes les etapes educatives.


Des de la direcció del centre s’ha informat les famílies sobre les diferents mesures sanitàries, que el col·legi durà a terme, com ara la rentada de mans, l’ús obligatori de mascareta per a tota primària, el control de temperatura de l’alumnat, la distribució de les classes en grups no estables i estables, la delimitació de l’espai del pati per grups, la desinfecció contínua de les zones comunes o l’adjudicació de banys a determinats grups, entre molts altres aspectes de gran importància a tindre en compte per al desenvolupament del curs escolar.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena condiciona la pista poliesportiva del pont històric

41 seg
Noticies

El Parc Natural de la Serra d´Irta ofereix la possibilitat de visitar el paratge amb la cadira CRAN

56 seg
Noticies

El Castell de Santa Magdalena es promociona a través del joc de Memo de fortaleses de la Comunitat Valenciana

47 seg
Noticies

Santa Magdalena condiciona el cementeri municipal

27 seg
Noticies

Santa Magdalena entra a formar part de l’Associació Valenciana de la Meteorologia (AVAMET)

1 min, 4 seg
Noticies

Santa Magdalena tanca la programació del 9 d’Octubre amb titelles i una exposició de pintura

1 min, 14 seg
Veure més notícies →