Inici » Notícies » El CEIP Albert Selma de Santa Magdalena dona a conéixer el seu Pla de Contingència per al curs 2020/21
Actualitat

El CEIP Albert Selma de Santa Magdalena dona a conéixer el seu Pla de Contingència per al curs 2020/21

1 min, 11 seg

L’Auditori Municipal de Santa Magdalena ha acollit aquest migdia una reunió informativa per a les famílies de l’alumnat matriculat per al pròxim curs en el CEIP Albert Selma. Des de la direcció del centre i al costat de membres del professorat, s’ha exposat part del Pla de Contingència del col·legi públic, que se seguirà el pròxim curs i amb el qual es pretén evitar el contagi de covid-19.


Mar Foix, directora del CEIP Albert Selma, ha explicat que les entrades al centre es realitzaran de manera escalonada i a través de dos punts. Els alumnes de P3 accediran a les 9.15h per la porta número 2 (al costat del consultori mèdic) i els de P4 i P5, a les 9h, mentre que els de primària ho faran per la porta número 1 (al costat de la Ludoteca) i seguint aquest horari: 5é i 6é a les 8.55h, 3r i 4t a les 8.57h i 1r i 2n a les 8.59h. “Es tracta d’evitar aglomeracions i que tot l’alumnat entre de manera gradual”, ha matisat Foix. De la mateixa manera, les eixides també es realitzaran de manera escalonada en totes les etapes educatives.


Des de la direcció del centre s’ha informat les famílies sobre les diferents mesures sanitàries, que el col·legi durà a terme, com ara la rentada de mans, l’ús obligatori de mascareta per a tota primària, el control de temperatura de l’alumnat, la distribució de les classes en grups no estables i estables, la delimitació de l’espai del pati per grups, la desinfecció contínua de les zones comunes o l’adjudicació de banys a determinats grups, entre molts altres aspectes de gran importància a tindre en compte per al desenvolupament del curs escolar.

Notícies relacionades

Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Veure més notícies →