Inici » Notícies » El CEIP Albert Selma de Santa Magdalena dona a conéixer el seu Pla de Contingència per al curs 2020/21
Actualitat

El CEIP Albert Selma de Santa Magdalena dona a conéixer el seu Pla de Contingència per al curs 2020/21

1 min, 11 seg

L’Auditori Municipal de Santa Magdalena ha acollit aquest migdia una reunió informativa per a les famílies de l’alumnat matriculat per al pròxim curs en el CEIP Albert Selma. Des de la direcció del centre i al costat de membres del professorat, s’ha exposat part del Pla de Contingència del col·legi públic, que se seguirà el pròxim curs i amb el qual es pretén evitar el contagi de covid-19.


Mar Foix, directora del CEIP Albert Selma, ha explicat que les entrades al centre es realitzaran de manera escalonada i a través de dos punts. Els alumnes de P3 accediran a les 9.15h per la porta número 2 (al costat del consultori mèdic) i els de P4 i P5, a les 9h, mentre que els de primària ho faran per la porta número 1 (al costat de la Ludoteca) i seguint aquest horari: 5é i 6é a les 8.55h, 3r i 4t a les 8.57h i 1r i 2n a les 8.59h. “Es tracta d’evitar aglomeracions i que tot l’alumnat entre de manera gradual”, ha matisat Foix. De la mateixa manera, les eixides també es realitzaran de manera escalonada en totes les etapes educatives.


Des de la direcció del centre s’ha informat les famílies sobre les diferents mesures sanitàries, que el col·legi durà a terme, com ara la rentada de mans, l’ús obligatori de mascareta per a tota primària, el control de temperatura de l’alumnat, la distribució de les classes en grups no estables i estables, la delimitació de l’espai del pati per grups, la desinfecció contínua de les zones comunes o l’adjudicació de banys a determinats grups, entre molts altres aspectes de gran importància a tindre en compte per al desenvolupament del curs escolar.

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →