Inici » Notícies » El CEIP Albert Selma de Santa Magdalena obrirà el procés d’admissió per al pròxim curs el dia 25 de maig
Actualitat

El CEIP Albert Selma de Santa Magdalena obrirà el procés d’admissió per al pròxim curs el dia 25 de maig

40 seg

La direcció del CEIP Albert Selma de Santa Magdalena ja ha publicat el calendari d’admissió i matrícula per al curs 2021-22 per a Infantil i Primària.

D’aquesta manera, les xiquetes i xiquets, nascuts en 2018, podran presentar la seua sol·licitud d’admissió, de manera telemàtica, entre el 25 de maig i el 2 de juny. D’igual manera, els nascuts i nascudes en 2015, que no hagen estat prèviament escolaritzats, i que hagen de participar en el procés d’admissió de Primària, podran fer-ho en les mateixes dates.

Els resultats provisionals es publicaran el 16 de juny, mentre que els definitius es faran públics el dia 30 de juny. Pel que fa a la matrícula, aquesta s’efectuarà de l’1 al 16 de juliol.
Tots els tràmits es realitzaran de manera telemàtica, encara que el CEIP Albert Selma serà un punt d’atenció per a les persones usuàries, que ho necessiten. Més info en www.ceice.gva.es o en el CEIP Albert Selma de Santa Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →