Inici » Notícies » El CEIP Albert Selma de Santa Magdalena oferta aquest curs l’Escola Matinera
Actualitat

El CEIP Albert Selma de Santa Magdalena oferta aquest curs l’Escola Matinera

41 seg

La direcció del CEIP Albert Selma de Santa Magdalena informa que el curs escolar 2021/22 posa en marxa el servei d´Escola Matinera, que serà finançat per l’Ajuntament de la localitat, gràcies a una subvenció de la Diputació de Castelló.Aquest servei es prestarà entre les 7.30 i les 9.00h, des de l’1 d’octubre i fins al 23 de juny i va encaminat a millorar la conciliació de la vida laboral i familiar.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que: “gràcies a una subvenció de la Diputació de Castelló, des de l’Ajuntament contractarem dues monitores que, s’encarregaran de donar aquest servei a les famílies, que el sol·liciten, permetent-los que puguen deixar als seus fills i filles en el col·legi abans que done inici la jornada escolar i puguen d’aquesta manera anar a treballar”.

Les famílies interessades a accedir a aquest servei hauran de passar per les oficines de l’Ajuntament, en la primera planta de l’Edifici Social, per a formalitzar la seua inscripció. Es tracta d’un servei totalment gratuït.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena adjudica a PAVASAL les obres d’urbanització del perímetre del CEIP Albert Selma

39 seg
Noticies

Arranca a Santa Magdalena el taller de formació bàsica en cures a persones majors dependents

27 seg
Noticies

Santa Magdalena retira les palmeres afectades pel morrut roig i realitza el tractament per a evitar la propagació d’aquesta plaga

38 seg
Noticies

Oberta la matrícula per a l’Escola de Música de Santa Magdalena

31 seg
Noticies

Educadores Ambientals de la Diputació visiten Santa Magdalena

45 seg
Noticies

Santa Magdalena facilita l’accés al certificat digital

1 min, 4 seg
Veure més notícies →