Inici » Notícies » El CEIP Albert Selma de Santa Magdalena oferta aquest curs l’Escola Matinera
Actualitat

El CEIP Albert Selma de Santa Magdalena oferta aquest curs l’Escola Matinera

41 seg

La direcció del CEIP Albert Selma de Santa Magdalena informa que el curs escolar 2021/22 posa en marxa el servei d´Escola Matinera, que serà finançat per l’Ajuntament de la localitat, gràcies a una subvenció de la Diputació de Castelló.Aquest servei es prestarà entre les 7.30 i les 9.00h, des de l’1 d’octubre i fins al 23 de juny i va encaminat a millorar la conciliació de la vida laboral i familiar.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que: “gràcies a una subvenció de la Diputació de Castelló, des de l’Ajuntament contractarem dues monitores que, s’encarregaran de donar aquest servei a les famílies, que el sol·liciten, permetent-los que puguen deixar als seus fills i filles en el col·legi abans que done inici la jornada escolar i puguen d’aquesta manera anar a treballar”.

Les famílies interessades a accedir a aquest servei hauran de passar per les oficines de l’Ajuntament, en la primera planta de l’Edifici Social, per a formalitzar la seua inscripció. Es tracta d’un servei totalment gratuït.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →