Inici » Notícies » El CEIP Albert Selma de Santa Magdalena oferta aquest curs l’Escola Matinera
Actualitat

El CEIP Albert Selma de Santa Magdalena oferta aquest curs l’Escola Matinera

41 seg

La direcció del CEIP Albert Selma de Santa Magdalena informa que el curs escolar 2021/22 posa en marxa el servei d´Escola Matinera, que serà finançat per l’Ajuntament de la localitat, gràcies a una subvenció de la Diputació de Castelló.Aquest servei es prestarà entre les 7.30 i les 9.00h, des de l’1 d’octubre i fins al 23 de juny i va encaminat a millorar la conciliació de la vida laboral i familiar.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que: “gràcies a una subvenció de la Diputació de Castelló, des de l’Ajuntament contractarem dues monitores que, s’encarregaran de donar aquest servei a les famílies, que el sol·liciten, permetent-los que puguen deixar als seus fills i filles en el col·legi abans que done inici la jornada escolar i puguen d’aquesta manera anar a treballar”.

Les famílies interessades a accedir a aquest servei hauran de passar per les oficines de l’Ajuntament, en la primera planta de l’Edifici Social, per a formalitzar la seua inscripció. Es tracta d’un servei totalment gratuït.

Notícies relacionades

Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Veure més notícies →