Inici » Notícies » El CEIP Albert Selma de Santa Magdalena participa en la trobada ‘Pilota a l´Escola’
Actualitat

El CEIP Albert Selma de Santa Magdalena participa en la trobada ‘Pilota a l´Escola’

1 min, 2 seg

L’alumnat de 3r, 4t, 5é i 6é de primària del CEIP Albert Selma de Santa Magdalena ha participat avui dijous, a Traiguera en la trobada ‘Pilota a l´Escola’. El poliesportiu municipal ha celebrat, al llarg de tot el matí aquesta jornada, que s’emmarca dins del programa de la  Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, que està desenvolupat per la Federació de Pilota Valenciana des del curs 2005-2006. Al costat dels escolars magdaleners han participat: el CEIP l’Aiguaneu (Catí), CRA Araboga (La Jana), CRA la Bardissa (Rosell), CEIP Lluis Tena (Sant Jordi), CEIP Mare de Deu dels Àngels (Sant Mateu), CEIP Verge Font de la Salut (Traiguera) i CEIP Sant Sebastià (Vinaròs), sent un total de 275 els alumnes i les alumnes participants en aquesta trobada ‘Pilota a l´Escola’.

En aquest sentit el president de la FPV, José Daniel Sanjuán, ha posat en valor “la importància de realitzar jornades com aquesta al Nord de la Comunitat per a promocionar la Pilota Valenciana entre els escolars i facilitar la seua participació amb altres col·legis, malgrat viure en zones molt poc poblades”. En el mateix sentit s’ha manifestat l’alcalde de Traiguera, Javier Ferrer, “que espera poder repetir l’experiència l’any que ve, per a poder gaudir d’un dia festiu amb tots els alumnes de la comarca amb activitats relacionades amb la Pilota Valenciana”.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, valora la jornada com “molt positiva, ja que es posen de manifest valors com l’esforç, la companyonia, al mateix temps que es defensen esports tan nostres com la pilota valenciana”.

Notícies relacionades

Sin categoría

10 persones participen en el Curs d’Alfabetització Digital de l´Obsedi Maestrat Litoral

26 seg
Sin categoría

Obert el termini de matriculació per a la gimnàstica de manteniment

30 seg
Sin categoría

La Generalitat i el Parc Natural de la Serra d´Irta realitzen una demostració del servei de trituració de restes agrícoles

39 seg
Sin categoría

Agricultors de Santa Magdalena participen en una jornada informativa sobre el servei de trituració de restes agrícoles en el Parc Natural de la Serra d´Irta

45 seg
Sin categoría

Santa Magdalena programa gimnàstica de manteniment per a adults

19 seg
Sin categoría

‘Amor Fino’ realitza un gran espectacle de veu i piano a l’Auditori Municipal

33 seg
Veure més notícies →