Inici » Notícies » El CEIP Albert Selma de Santa Magdalena participa en la trobada ‘Pilota a l´Escola’
Actualitat

El CEIP Albert Selma de Santa Magdalena participa en la trobada ‘Pilota a l´Escola’

1 min, 2 seg

L’alumnat de 3r, 4t, 5é i 6é de primària del CEIP Albert Selma de Santa Magdalena ha participat avui dijous, a Traiguera en la trobada ‘Pilota a l´Escola’. El poliesportiu municipal ha celebrat, al llarg de tot el matí aquesta jornada, que s’emmarca dins del programa de la  Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, que està desenvolupat per la Federació de Pilota Valenciana des del curs 2005-2006. Al costat dels escolars magdaleners han participat: el CEIP l’Aiguaneu (Catí), CRA Araboga (La Jana), CRA la Bardissa (Rosell), CEIP Lluis Tena (Sant Jordi), CEIP Mare de Deu dels Àngels (Sant Mateu), CEIP Verge Font de la Salut (Traiguera) i CEIP Sant Sebastià (Vinaròs), sent un total de 275 els alumnes i les alumnes participants en aquesta trobada ‘Pilota a l´Escola’.

En aquest sentit el president de la FPV, José Daniel Sanjuán, ha posat en valor “la importància de realitzar jornades com aquesta al Nord de la Comunitat per a promocionar la Pilota Valenciana entre els escolars i facilitar la seua participació amb altres col·legis, malgrat viure en zones molt poc poblades”. En el mateix sentit s’ha manifestat l’alcalde de Traiguera, Javier Ferrer, “que espera poder repetir l’experiència l’any que ve, per a poder gaudir d’un dia festiu amb tots els alumnes de la comarca amb activitats relacionades amb la Pilota Valenciana”.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, valora la jornada com “molt positiva, ja que es posen de manifest valors com l’esforç, la companyonia, al mateix temps que es defensen esports tan nostres com la pilota valenciana”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena torna a posar en marxa el servei de taxi amb finalitats mèdiques

52 seg
Noticies

Santa Magdalena desbrossa camins per a evitar inundacions

31 seg
Noticies

Santa Magdalena esbrossa la rambla d’Alcalà a través de la Brigada de Mitigació de Riscos

37 seg
Noticies

Santa Magdalena obri el termini per a sol·licitar les ajudes per naixement

49 seg
Noticies

Santa Magdalena adequa la Ludoteca Municipal

39 seg
Noticies

Oberta la matrícula per a l’Escola de Música de Santa Magdalena

29 seg
Veure més notícies →