Inici » Notícies » El CEIP Albert Selma de Santa Magdalena participa en la trobada ‘Pilota a l´Escola’
Actualitat

El CEIP Albert Selma de Santa Magdalena participa en la trobada ‘Pilota a l´Escola’

1 min, 2 seg

L’alumnat de 3r, 4t, 5é i 6é de primària del CEIP Albert Selma de Santa Magdalena ha participat avui dijous, a Traiguera en la trobada ‘Pilota a l´Escola’. El poliesportiu municipal ha celebrat, al llarg de tot el matí aquesta jornada, que s’emmarca dins del programa de la  Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, que està desenvolupat per la Federació de Pilota Valenciana des del curs 2005-2006. Al costat dels escolars magdaleners han participat: el CEIP l’Aiguaneu (Catí), CRA Araboga (La Jana), CRA la Bardissa (Rosell), CEIP Lluis Tena (Sant Jordi), CEIP Mare de Deu dels Àngels (Sant Mateu), CEIP Verge Font de la Salut (Traiguera) i CEIP Sant Sebastià (Vinaròs), sent un total de 275 els alumnes i les alumnes participants en aquesta trobada ‘Pilota a l´Escola’.

En aquest sentit el president de la FPV, José Daniel Sanjuán, ha posat en valor “la importància de realitzar jornades com aquesta al Nord de la Comunitat per a promocionar la Pilota Valenciana entre els escolars i facilitar la seua participació amb altres col·legis, malgrat viure en zones molt poc poblades”. En el mateix sentit s’ha manifestat l’alcalde de Traiguera, Javier Ferrer, “que espera poder repetir l’experiència l’any que ve, per a poder gaudir d’un dia festiu amb tots els alumnes de la comarca amb activitats relacionades amb la Pilota Valenciana”.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, valora la jornada com “molt positiva, ja que es posen de manifest valors com l’esforç, la companyonia, al mateix temps que es defensen esports tan nostres com la pilota valenciana”.

Notícies relacionades

Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Veure més notícies →