Inici » Notícies » El CEIP Albert Selma de Santa Magdalena participa en la trobada ‘Pilota a l´Escola’
Actualitat

El CEIP Albert Selma de Santa Magdalena participa en la trobada ‘Pilota a l´Escola’

1 min, 2 seg

L’alumnat de 3r, 4t, 5é i 6é de primària del CEIP Albert Selma de Santa Magdalena ha participat avui dijous, a Traiguera en la trobada ‘Pilota a l´Escola’. El poliesportiu municipal ha celebrat, al llarg de tot el matí aquesta jornada, que s’emmarca dins del programa de la  Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, que està desenvolupat per la Federació de Pilota Valenciana des del curs 2005-2006. Al costat dels escolars magdaleners han participat: el CEIP l’Aiguaneu (Catí), CRA Araboga (La Jana), CRA la Bardissa (Rosell), CEIP Lluis Tena (Sant Jordi), CEIP Mare de Deu dels Àngels (Sant Mateu), CEIP Verge Font de la Salut (Traiguera) i CEIP Sant Sebastià (Vinaròs), sent un total de 275 els alumnes i les alumnes participants en aquesta trobada ‘Pilota a l´Escola’.

En aquest sentit el president de la FPV, José Daniel Sanjuán, ha posat en valor “la importància de realitzar jornades com aquesta al Nord de la Comunitat per a promocionar la Pilota Valenciana entre els escolars i facilitar la seua participació amb altres col·legis, malgrat viure en zones molt poc poblades”. En el mateix sentit s’ha manifestat l’alcalde de Traiguera, Javier Ferrer, “que espera poder repetir l’experiència l’any que ve, per a poder gaudir d’un dia festiu amb tots els alumnes de la comarca amb activitats relacionades amb la Pilota Valenciana”.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, valora la jornada com “molt positiva, ja que es posen de manifest valors com l’esforç, la companyonia, al mateix temps que es defensen esports tan nostres com la pilota valenciana”.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Veure més notícies →