Inici » Notícies » El Director General d’Agricultura, Ramaderia i Pesca visita Santa Magdalena
Actualitat

El Director General d’Agricultura, Ramaderia i Pesca visita Santa Magdalena

32 seg

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou ha rebut avui al Director General d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Roger Llanes, qui ha visitat les obres, que s’han escomés en el camí rural que uneix la població amb La Salzadella.

Roger, acompanyat de tot el seu equip ha comprovat el resultat dels treballs de millora d’aquest vial, que ha suposat una inversió de més de 256.944 €, per part de la Generalitat.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, ha explicat que, “la Generalitat ha dut a terme aquesta actuació en els 6 quilòmetres, que es trobaven en més mal estat i ara gaudim d’un camí en excel·lents condicions”. Per a Bou “aquesta era una actuació prioritària, ja que aquest camí és un dels més utilitzats, ja que connecta el nostre municipi amb l’interior”.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Veure més notícies →