Inici » Notícies » El director general d’Infraestructures Educatives visita el CEIP Alberto Selma a Santa Magdalena
Actualitat

El director general d’Infraestructures Educatives visita el CEIP Alberto Selma a Santa Magdalena

45 seg


El director general d’Infraestructures Educatives, Víctor García, ha visitat avui, al costat de l’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, la directora del CEIP Alberto Selma, Mar Foix, representants de l’AMPA i responsables tècnics de les obres, el CEIP Alberto Selma, una vegada que ja han conclòs els treballs d’ampliació i millora del col·legi públic.


García, que ja havia visitat les obres durant el mes de juny, ha pogut comprovar l’estat final d’aquestes obres, que han sigut finançades a través del Pla Edificant, en el qual la Conselleria d’Educació de la Generalitat ha invertit prop de 1,4 milions d’euros.


Víctor García ha destacat la gran qualitat i sostenibilitat de tots els materials emprats en l’obra, així com el disseny funcional del col·legi públic, aprofitant l’estructura existent.


Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, per part seua, ha plantejat al director general, algunes qüestions relacionades amb el servei de menjador escolar, ja que encara que s’ha rebut gran part del material d’aquest, s’està a l’espera d’alguns elements, que són indispensables per a la seua posada en funcionament.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →