Inici » Notícies » El director general d’Infraestructures Educatives visita el CEIP Alberto Selma a Santa Magdalena
Actualitat

El director general d’Infraestructures Educatives visita el CEIP Alberto Selma a Santa Magdalena

45 seg


El director general d’Infraestructures Educatives, Víctor García, ha visitat avui, al costat de l’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, la directora del CEIP Alberto Selma, Mar Foix, representants de l’AMPA i responsables tècnics de les obres, el CEIP Alberto Selma, una vegada que ja han conclòs els treballs d’ampliació i millora del col·legi públic.


García, que ja havia visitat les obres durant el mes de juny, ha pogut comprovar l’estat final d’aquestes obres, que han sigut finançades a través del Pla Edificant, en el qual la Conselleria d’Educació de la Generalitat ha invertit prop de 1,4 milions d’euros.


Víctor García ha destacat la gran qualitat i sostenibilitat de tots els materials emprats en l’obra, així com el disseny funcional del col·legi públic, aprofitant l’estructura existent.


Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, per part seua, ha plantejat al director general, algunes qüestions relacionades amb el servei de menjador escolar, ja que encara que s’ha rebut gran part del material d’aquest, s’està a l’espera d’alguns elements, que són indispensables per a la seua posada en funcionament.

Notícies relacionades

Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Noticies

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg
Noticies

Santa Magdalena ha sigut punt d’eixida de la tercera etapa de la Territori Templer Run&Bike Experience

30 seg
Noticies

Xarrada sobre Educació sexe-afectiva per a famílies a Santa Magdalena

28 seg
Veure més notícies →