Inici » Notícies » El grup de teatre, Baladre, representa ‘El Porter’ a Santa Magdalena
Actualitat

El grup de teatre, Baladre, representa ‘El Porter’ a Santa Magdalena

47 seg

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Santa Magdalena, en col·laboració amb el Pacte d’Estat contra la violència de gènere del Ministeri d’Igualtat posa en marxa una ambiciosa programació per a aquest estiu amb diferents activitats, que s’iniciaran el dissabte dia 11 de juny, amb la representació de l’obra teatral, ‘El Porter’, de Baladre Teatre, a les 19.30h, a l’Auditori Municipal.

L’entrada és lliure i gratuïta fins a completar l’aforament de la sala. ‘El Porter’ narra les vicissituds i les xafarderies d’un pati de veïns i veïnes, a través del seu porter. Una comèdia, en la qual s’expliquen divertides anècdotes de veïnat.

D’altra banda, el dia 18 de juny, a les 19.30h, també a l’Auditori Municipal, es realitzarà un concert didàctic de clarinets, que serà a càrrec d´’Àuria Quartet’.

Àuria Quartet és un projecte musical que naix amb la intenció de donar-li valor a l’amplíssim repertori per a quartet de clarinets. Aquesta és una formació molt versàtil, que s’adapta a diferents estils i enclavaments. Aquest quartet pretén mostrar les grans possibilitats d’aquesta formació: quatre instruments de la família del clarinet en diferents combinacions.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →