Inici » Notícies » El Parc Natural de la Serra d´Irta organitza la III Marxa Senderista entre els castells Polpís i Xivert
Actualitat

El Parc Natural de la Serra d´Irta organitza la III Marxa Senderista entre els castells Polpís i Xivert

48 seg

Amb motiu de la celebració del Dia de la Dona, el Parc Natural de la Serra d´Irta organitza, el diumenge, 6 de març, la III Marxa senderista, en col·laboració amb els ajuntaments de Santa Magdalena i d’Alcalà de Xivert-Alcossebre.

Es tracta d’una jornada per a poder gaudir del paisatge i de la naturalesa al llarg de l’itinerari, que discorre entre els dos castells templers que es troben dins del parc natural.

La jornada donarà inici a les 7.30h, en l’exterior del pavelló poliesportiu de Santa Magdalena, amb una degustació de pastes i café per a tots els participants, mentre que l’eixida està prevista a la 8h en direcció al Castell Polpís. Posteriorment els senderistes es dirigiran al Castell Xivert. La distància de la marxa és de 18,5 km i la dificultat és mitjana-alta.

L’organització disposarà d’un autobús, a Alcalà de Xivert, que permetrà als senderistes tornar fins al punt de partida de la marxa. Les places estan limitades a 50, la inscripció és obligatòria i finalitzarà el divendres 4 de març.

Es recomana portar roba i calçat adequat, esmorzar i aigua.Les inscripcions es podran realitzar en els telèfons 964336791 / 679196398 del Parc Natural, 964415070 (Ajuntament Santa Magdalena) i 964 410301 (Ajuntament Alcalà-Alcossebre).

Notícies relacionades

Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Veure més notícies →