Inici » Notícies » El servei d’Educació Ambiental de Diputació visita la Unitat de Respir de Santa Magdalena
Actualitat

El servei d’Educació Ambiental de Diputació visita la Unitat de Respir de Santa Magdalena

32 seg

La Unitat de Respir Familiar de l’Ajuntament de Santa Magdalena ha rebut la visita del Servei d’Educació Ambiental de la Diputació de Castelló, que ha realitzat una sessió amb totes les persones usuàries d’aquest servei.

Durant la sessió, una Educadora Ambiental es va encarregar d’explicar els principis bàsics de l’economia circular i va aportar diferents nocions sobre la gestió dels residus domèstics. Al mateix temps, des de la Unitat de Respir es va traslladar a la responsable d’aquest servei les accions, que ells i elles, realitzen diàriament, ja que tots els treballs i manualitats del Respir es realitzen amb material reciclat pels usuaris.

El taller, organitzat pel servei d’Educació Ambiental de la Diputació, va ser tot un èxit i les persones participants es van encarregar de confeccionar boniques bosses amb material reciclat.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Noticies

Santa Magdalena realitza millores en la xarxa separativa d’aigües

20 seg
Veure més notícies →