Inici » Notícies » Els castells templers de Polpís i Xivert acullen la I Marxa Senderista del Dia de la Dona del Parc Natural de la Serra d´Irta
Actualitat

Els castells templers de Polpís i Xivert acullen la I Marxa Senderista del Dia de la Dona del Parc Natural de la Serra d´Irta

55 seg

Sota el títol, ‘Salut i Natura’ I Marxa Senderista del Dia de la Dona, el Parc Natural de la Serra d´Irta,  en col·laboració amb els Ajuntaments d’Alcalà de Xivert-Alcossebre i Sta. Magdalena, organitzava dissabte passat, 9 de març, una marxa senderista entre els castells templers de Polpís i Xivert, en la qual van participar més de 40 persones.

marxa1  marxa3

Els senderistes van iniciar el seu recorregut en el poliesportiu de Sta. Magdalena, lloc en el qual l’Ajuntament de Sta. Magdalena els va obsequiar amb unes pastes típiques de la població i un café, amb el qual donar-los força per als 18 quilòmetres de recorregut, que va tindre la marxa.  Després de l’eixida, els participants van fer la seua primera parada al Castell Polpís i després van gaudir de les immillorables vistes, que ofereix el mar Mediterrani, el Racó de l´Atmeler i la vall de l´Estopet, fins a arribar al castell de Xivert. Finalment, i ja a Alcalà de Xivert, un autobús, va esperar als senderistes per a portar-los de nou al punt inicial de la marxa.

marxa2

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, que també va participar en la marxa, valorava com “molt positiva aquesta iniciativa, que esperem tinga continuïtat, ja que contribueix a posar en valor l’important patrimoni, que tenim dins del Parc Natural de la Serra d´Irta”.

marxa4

 

 

 

Notícies relacionades

Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Veure més notícies →