Inici » Notícies » Els escolars de Sta. Magdalena celebren el Dia de l’Arbre
Actualitat

Els escolars de Sta. Magdalena celebren el Dia de l’Arbre

55 seg

Els alumnes del CEIP Albert Selma de Sta. Magdalena han celebrat avui divendres, 2 de març, el Dia de l’Arbre i ho han fet amb una plantada d’arbres en l’ermita de Sant Vicent. Concretament,  gràcies a la col·laboració de la conselleria d’Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, l’Ajuntament de Sta. Magdalena i el Club de Caçadors Sant Lázaro, s’han plantat uns 60 arbres en el paratge natural de l’ermita.

 

arbre1 arbre2 arbre3 arbre4 arbre5 arbre6 arbre6 arbre7 arbre8 arbre8 grup grup

Els xiquets han eixit, a primera hora del matí, de les instal·lacions del centre i caminant s’han dirigit fins a l’ermita de Sant Vicent, lloc en el qual l’Ajuntament els ha obsequiat amb un esmorzar amb el què reposar forces. Després de l’esmorzar i ajudats pel personal de les brigades EPAMER, els xiquets d’entre 3 i 12 anys,  han plantat unes 60 carrasques, que serviran per a embellir encara més aquest paratge.

 

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha agraït a “tot el personal del centre i sobretot als xiquets, la implicació que sempre tenen i l’interès amb el què participen en aquest Dia de l’Arbre”. A més, Bou ha posat de manifest el fet que s’hagen plantat aquestes carrasques en l’ermita, “que durant aquests dies ha sigut objecte d’una important neteja per part del persones de l´EPAMER, que s’han encarregat d’esbrossar tota la zona verda de l’ermita de Sant Vicent”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →