Inici » Notícies » Els escolars de Sta. Magdalena celebren el Dia de l’Arbre
Actualitat

Els escolars de Sta. Magdalena celebren el Dia de l’Arbre

54 seg

Els alumnes del CEIP Albert Selma de Sta. Magdalena han celebrat el Dia de l’Arbre, enmig d’una gran jornada de respecte pel medi ambient. La iniciativa s’ha realitzat gràcies a l’Ajuntament de Sta. Magdalena i la col·laboració del Club de Caçadors San Lázaro, l’AMPA i el Consell Escolar.

diarbre1

Els escolars van eixir a primera hora del centre caminant cap al nou dipòsit d’aigua potable, lloc en el qual després d’un esmorzar, oferit per l’Ajuntament de Sta. Magdalena, van ser assessorats i ajudats a plantar un total de 100 alzines, amb les quals repoblaran tot l’entorn del dipòsit. Cada xiquet va plantar un arbre amb el seu nom corresponent, per a poder fer un seguiment al creixement i evolució del mateix. A més, l’Ajuntament els va obsequiar amb un diploma acreditatiu amb la participació dels alumnes en aquesta jornada de sensibilització.

diarbre3 (2)

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena va explicar que: “hem passat un matí molt agradable i en el qual els xiquets han après com plantar un arbre i el més important com han de respectar el mitjà i l’entorn que els envolta”. I és que Bou va afegir que “des de l’àrea de Medi ambient i Agricultura de l’Ajuntament sempre estarem disposats a col·laborar amb aquest tipus d’iniciatives que se’ns plantegen des del col·legi”.

diarbre2

Notícies relacionades

Noticies

La música de ‘Ebanistas’ arriba a l’Auditori de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

L’hort escolar ‘Àlvar Anyó’ dona els seus primers fruits

23 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma posa en marxa el servei de menjador

47 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra Sant Vicent

33 seg
Noticies

Maestrat Wind Ensemble posa la música al Mes de la Dona a Santa Magdalena

40 seg
Noticies

Més de 50 persones participen en la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

38 seg
Veure més notícies →