Inici » Notícies » Els treballs de construcció de les façanes de l’Edifici Social s’iniciaran abans que acabe l’any
Actualitat

Els treballs de construcció de les façanes de l’Edifici Social s’iniciaran abans que acabe l’any

1 min, 22 seg

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha anunciat que en breu començaran els treballs d’adequació de les façanes del futur Edifici Social, que es troba actualment en plena construcció. D’aquesta manera, i a través dels Planes Provincials d’Obres i Serveis de la Diputació de Castelló i amb una inversió de 56.000 euros es duran a terme aquestes obres, que segons Bou “donaran començament abans que finalitze l´any”.

edifici2

L’Edifici Social de Sta. Magdalena, es troba situat en el carrer Alcalà i està cridat a ser “el punt de reunió d’associacions locals i per descomptat una infraestructura en la qual poder realitzar tot tipus d’actes, ja que disposarem d’un auditori amb 170 butaques”.

edifici1

En la planta baixa de l’edifici se situa la zona de recepció, on hi haurà un xicotet servei de bar, al costat de l’auditori. “Aquest auditori suposarà tot un revulsiu, és un espai que necessitem urgentment”, ha explicat el primer edil magdalener.

edifici3

En la primera planta, s’està construint una sala de reunions d’uns 120 m2 i una altra que albergarà l’arxiu municipal. A més, la Biblioteca ocuparà un espai de 210 m2, en els quals a més de la zona d’estudi i consulta de llibres, hi haurà un espai delimitat per als més xicotets, una Bebeteca.

L’edifici disposa d’una segona planta, amb 7 espais per a associacions locals, donant d’aquesta manera “resposta a les necessitats de molts col·lectius, que no compten amb un espai en el qual realitzar les seues reunions”, assegura l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou.

La instal·lació disposa també d’un gran magatzem subterrani, en el qual el consistori diposita tot tipus de material corresponent a la Brigada d’Obres i Serveis.

Bou afirma que “esperem que abans que finalitze la legislatura aquest edifici siga ja una realitat. Estem treballant molt dur per a aconseguir tota l’ajuda econòmica necessària per a finalitzar un edifici, en el qual tenim dipositades moltes il·lusions”. I és que, segons apunta el primer edil encara falta una inversió propera als 200.000 euros per a donar per conclosa tota la instal·lació.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →