Inici » Notícies » Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena
Actualitat

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena informa que, ja està en funcionament, a l’Edifici Social, el caixer automàtic, que ha facilitat l’Agenda Valenciana Antidespoblament de la Generalitat, per a donar solució als problemes d’exclusió financera, que venia patint la localitat.

El caixer, instal·lat per CaixaBank S.A, que és l’adjudicatària d’aquest servei de la Generalitat, posa per fi solució als problemes d’exclusió financera, podent-se realitzar un gran nombre d’operacions des d’aquest. Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, afirma que: “estem molt contents pel fet de poder oferir aquest servei a la població, ja que d’aquesta manera evitarem molts desplaçaments als municipis veïns a realitzar tràmits bancaris. Era una necessitat palpable, que afortunadament ha sigut resolta per part de l’Agenda Valenciana Antidespoblament”.

L’horari en el qual el caixer estarà operatiu és: de dilluns a divendres de 9 a 13h i de 15 a 19h, no obstant això, els caps de setmana en els quals es realitze alguna activitat en l’Edifici Social, també podrà ser utilitzat.

Notícies relacionades

Noticies

Obert el termini d’inscripció per a l’Escola de Música de Santa Magdalena

26 seg
Noticies

Santa Magdalena inaugura l’exposició ‘Història de les Trobades’

27 seg
Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Veure més notícies →