Inici » Notícies » Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena
Actualitat

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena informa que, ja està en funcionament, a l’Edifici Social, el caixer automàtic, que ha facilitat l’Agenda Valenciana Antidespoblament de la Generalitat, per a donar solució als problemes d’exclusió financera, que venia patint la localitat.

El caixer, instal·lat per CaixaBank S.A, que és l’adjudicatària d’aquest servei de la Generalitat, posa per fi solució als problemes d’exclusió financera, podent-se realitzar un gran nombre d’operacions des d’aquest. Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, afirma que: “estem molt contents pel fet de poder oferir aquest servei a la població, ja que d’aquesta manera evitarem molts desplaçaments als municipis veïns a realitzar tràmits bancaris. Era una necessitat palpable, que afortunadament ha sigut resolta per part de l’Agenda Valenciana Antidespoblament”.

L’horari en el qual el caixer estarà operatiu és: de dilluns a divendres de 9 a 13h i de 15 a 19h, no obstant això, els caps de setmana en els quals es realitze alguna activitat en l’Edifici Social, també podrà ser utilitzat.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →