Inici » Notícies » Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena
Actualitat

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg

La celebració de la festivitat de Santa Cecília, patrona de les persones que es dediquen a la música, ha estat enguany marcada en Santa Magdalena pel 40 aniversari de l’Agrupació Musical.

El dissabte, 19 de novembre, la jornada arrancava amb una cercavila de recollida a la nova integrant de la formació, la flautista, Laia Marzal Puig, que s’incorpora a l’Agrupació Musical, després del seu període de formació musical. Posteriorment, tota la banda participava en una eucaristia en honor a la seua patrona.

L’Edifici Social, d’altra banda, albergava una exposició en la qual es reflectien els 40 anys de l’entitat. Una mostra que ha sigut visitada per una gran afluència de visitants, que van poder repassar aquesta història instants abans que donara inici el concert extraordinari de Santa Cecilia, així com al llarg de tota la setmana passada.

Finalment, va tindre lloc un dels moments més esperats de la jornada, el concert, en el qual l’Agrupació Musical, acompanyada d’una pantalla gran en la qual es projectaven imatges fotogràfiques, va recórrer la seua història amb obres, que han marcat les seues actuacions.

Sergio Tortajada Gómez, director de l’Agrupació Musical Santa Magdalena, des de fa 20 anys, va cedir la batuta a Juanjo Villarroya i Pablo Anglés, que en el seu moment van ser directors de l’entitat. Villarroya va dirigir el pasdoble, “Maestrazgo” i Anglés, “Rafaelet”, obra composta pel mateix Anglés, dedicada a un músic magdalener. Els tres directors van rebre un obsequi en agraïment als seus anys de dedicació a l’entitat.

D’altra banda, també van pujar a l’escenari l’alcalde de l’any 1982, any en què es va fundar l’Agrupació Musical, Luis Sospedra, el president de l’entitat del moment, Bautista Cheto, així com la resta de presidents que han passat per la banda durant aquests 40 anys; José Antonio Bou, José Agustín Sospedra, Jordi Puig i l’actual, Vicent Pegueroles. Finalment, l’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, va ser l’encarregat de tancar el torn de persones homenatjades de la vesprada.

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →