Inici » Notícies » Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena
Actualitat

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg

La celebració de la festivitat de Santa Cecília, patrona de les persones que es dediquen a la música, ha estat enguany marcada en Santa Magdalena pel 40 aniversari de l’Agrupació Musical.

El dissabte, 19 de novembre, la jornada arrancava amb una cercavila de recollida a la nova integrant de la formació, la flautista, Laia Marzal Puig, que s’incorpora a l’Agrupació Musical, després del seu període de formació musical. Posteriorment, tota la banda participava en una eucaristia en honor a la seua patrona.

L’Edifici Social, d’altra banda, albergava una exposició en la qual es reflectien els 40 anys de l’entitat. Una mostra que ha sigut visitada per una gran afluència de visitants, que van poder repassar aquesta història instants abans que donara inici el concert extraordinari de Santa Cecilia, així com al llarg de tota la setmana passada.

Finalment, va tindre lloc un dels moments més esperats de la jornada, el concert, en el qual l’Agrupació Musical, acompanyada d’una pantalla gran en la qual es projectaven imatges fotogràfiques, va recórrer la seua història amb obres, que han marcat les seues actuacions.

Sergio Tortajada Gómez, director de l’Agrupació Musical Santa Magdalena, des de fa 20 anys, va cedir la batuta a Juanjo Villarroya i Pablo Anglés, que en el seu moment van ser directors de l’entitat. Villarroya va dirigir el pasdoble, “Maestrazgo” i Anglés, “Rafaelet”, obra composta pel mateix Anglés, dedicada a un músic magdalener. Els tres directors van rebre un obsequi en agraïment als seus anys de dedicació a l’entitat.

D’altra banda, també van pujar a l’escenari l’alcalde de l’any 1982, any en què es va fundar l’Agrupació Musical, Luis Sospedra, el president de l’entitat del moment, Bautista Cheto, així com la resta de presidents que han passat per la banda durant aquests 40 anys; José Antonio Bou, José Agustín Sospedra, Jordi Puig i l’actual, Vicent Pegueroles. Finalment, l’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, va ser l’encarregat de tancar el torn de persones homenatjades de la vesprada.

Notícies relacionades

Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena arranca el curs escolar

33 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena es prepara per a la tornada al col·le

46 seg
Noticies

Obert el termini d’inscripció per al curs 2023/24 de la Ludoteca Municipal

29 seg
Veure més notícies →