Inici » Notícies » Espectacular concert de pasdobles a Sta. Magdalena
Actualitat

Espectacular concert de pasdobles a Sta. Magdalena

57 seg

Les Festes Patronals de Sta. Magdalena segueixen el seu curs i aquest dissabte a la nit l’Agrupació Musical de la localitat, va sorprendre amb un magnífic concert de pasdobles, que va ser dirigit per cadascun dels compositors de les obres que es van interpretar. Sergio Tortajada, Tomàs Simón Plazas, Oscar Senén Orts, Vicent Aznar Roig, Juan Manuel Merlos Llatser, Salvador García Sorlí , Juan Salvador Melchor Fernández i Pablo Anglés Galindo, van cedir de forma desinteressada les seues obres i van participar activament d’un concert que, d’altra banda va ser benèfic, ja que es van recaptar fons per a la PID Foundation de Barcelona, que es dedica a la recerca de malalties rares en xiquets.

compo concert concert1 dol1 dol2 dol3 missa missa2 missa3 missa4

Després d’un espectacular concert, l’Agrupació Musical va obsequiar als compositors amb una batuta en record d’un dia tan especial, en el qual a més la banda de Sta. Magdalena celebrava els seus 35 anys de la formació actual i els 15 de Sergio Tortajada com a actual director.

Avui diumenge, els magdaleners estan celebrant la festivitat de María Inmaculada amb una missa, presidida pels Festers 2017 i la corporació municipal. Després de la missa s’ha disparat una traca i la colla de Dolçainers i Tabaleters, ‘Polpís’ ha acompanyat a la comitiva, que s’ha desplaçat fins al poliesportiu municipal, lloc en el qual s’ha realitzat una recepció a les associacions del municipi i al clergat.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena organitza les III Jornades Templeres

48 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra les Falles

27 seg
Noticies

La conselleria d’Educació dota al CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena de nombrós material didàctic infantil

12 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova per unanimitat un pressupost de més de 917.466 €

1 min, 18 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Dona

14 seg
Noticies

Santa Magdalena es compromet a continuar lluitant per una societat més justa en el Dia de la Dona

1 min, 4 seg
Veure més notícies →