Inici » Notícies » Finalitza el Curs de Monitor de menjador escolar
Actualitat

Finalitza el Curs de Monitor de menjador escolar

38 seg

Més de 20 persones han participat en el Curs de Monitor de menjador escolar, que de forma gratuïta, s’ha impartit en Santa Magdalena, gràcies a la Diputació de Castelló, que dins de l’estratègia provincial per al foment de l’ocupació, emprenedoria i la promoció econòmica, inclou aquest tipus de cursos.

D’aquesta manera, entre el 4 i l’11 de novembre, i amb una duració de 30 hores, totes les persones participants en el taller han cursat tot tipus de coneixements teòric pràctics, que els han permés obtindre el certificat de monitor de menjador escolar. L’últim dia del curs va tindre lloc l’acte de lliurament de diplomes.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, ha mostrat la seua satisfacció per el “bon acolliment que ha tingut aquest curs, que ha posat en marxa la Diputació, la qual cosa ens anima a continuar treballant en aquesta línia de formació i col·laboració conjunta entre les dues administracions”.

Notícies relacionades

Noticies

El projecte d’urbanització del perímetre del CEIP Albert Selma seleccionat per la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica per a ser subvencionat

49 seg
Noticies

Lliurament d’orles de la Ludoteca Municipal de Santa Magdalena

38 seg
Noticies

La Unitat de Respir Familiar de Santa Magdalena obri de nou les seues portes

1 min, 2 seg
Noticies

Santa Magdalena desinfecta diàriament els seus parcs infantils

44 seg
Noticies

Santa Magdalena instal·la el cercat de l’aulari provisional del CEIP Albert Selma

22 seg
Noticies

Santa Magdalena reobrirà la Unitat de Respir finalitzat l’Estat d’Alarma

38 seg
Veure més notícies →