Inici » Notícies » Finalitzen les classes d´Aquagym a Sta. Magdalena
Actualitat

Finalitzen les classes d´Aquagym a Sta. Magdalena

39 seg

La piscina municipal de Sta. Magdalena tancava ahir diumenge, 9 de setembre, les seues portes, després de tres mesos d’intensa activitat, d’igual manera que el divendres finalitzaven les seues classes els alumnes del curs d´Aquaqym, que ha impartit la fisioterapeuta, Yolanda Pérez.

aqua1 aqua2

Uns 12 alumnes, de diverses edats, han assistit regularment a les classes, que s’han realitzat durant l’última quinzena d’agost i primera setmana del mes de setembre. Durant les sessions d´aquagym, la monitora ha anat mostrant al grup una sèrie de xicotets exercicis musculars, amb la finalitat de treballar els abdominals, les cuixes, els glutis…, així com les articulacions.

aqua3

“L´aquagym és una font de beneficis per al cos i l’esperit, a diferents nivells, i és un mitjà per a definir la musculatura i conservar la forma”, indica Yolanda Pérez, fisioterapeuta, qui comenta que de cara al pròxim estiu estudiaran la possibilitat de poder tornar a realitzar aquestes classes en la piscina municipal de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Noticies

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg
Noticies

Santa Magdalena ha sigut punt d’eixida de la tercera etapa de la Territori Templer Run&Bike Experience

30 seg
Veure més notícies →