Inici » Notícies » Finalitzen les obres de millora de l’accessibilitat del consultori mèdic de Santa Magdalena
Actualitat

Finalitzen les obres de millora de l’accessibilitat del consultori mèdic de Santa Magdalena

29 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena ja ha conclòs les obres d’adequació i millora de l’accessibilitat del consultori mèdic auxiliar.

Es tracta d’una intervenció finançada, al 100%, per part de la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, a través del programa d’Intervenció arquitectònica en locals destinats a la prestació d’assistència sanitària. D’aquesta manera, la Generalitat ha invertit en Santa Magdalena 23.044 € per a millorar la rampa existent i adequar-la a la normativa.

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, ha explicat que la intervenció ha consistit en l’ampliació de la rampa actual, per a adaptar-la a la normativa d’accessibilitat i la pavimentació d’una xicoteta zona del vial, que permet accedir a aquesta rampa, tant a peu com en ambulància.

Notícies relacionades

Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Veure més notícies →