Inici » Notícies » Finalitzen les obres de remodelació del local de l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena
Actualitat

Finalitzen les obres de remodelació del local de l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena

51 seg

localbanda1L’Agrupació Musical de Sta. Magdalena ha tornat ja a realitzar les seues activitats en la seua seu social, després que hagen finalitzat les obres de remodelació del seu local, que han sigut subvencionades, en un 80% per la conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana. Concretament, la Generalitat Valenciana ha concedit a la banda de Sta. Magdalena un total de 19.981,12€.

Els treballs han consistit en la substitució de tota la il·luminació per una altra de major eficiència energètica, s’han suprimit totes les barreres arquitectòniques i s’ha fet totalment accessible el local per a les persones amb mobilitat reduïda, amb la instal·lació d’un salvaescales Al mateix temps, s’ha realitzat un lavabo adaptat i s’ha millorat l’acústica de tot el local, tal com estableixen les disposicions de la Generalitat Valenciana, que regulen les Escoles de Música. De fet, des de l’Agrupació Musical continuen treballant amb l’objectiu d’aconseguir, que en breu, l’Escola de Música entre a formar part de la xarxa de centres d’ensenyament oficials de la Generalitat Valenciana.

Vicent Pegueroles, president de l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena, ha mostrat la seua satisfacció per la reforma del local que “ens permet millorar i augmentar la qualitat formativa tant dels nostres músics com dels alumnes de l’Escola”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Noticies

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg
Veure més notícies →