Inici » Notícies » Gran èxit del Water Festival de Sta. Magdalena
Actualitat

Gran èxit del Water Festival de Sta. Magdalena

35 seg

Més de 250 persones van donar dissabte passat la benvinguda a l’estiu en Sta. Magdalena, gràcies al Water Festival, organitzat per l’Associació Pont Juvenil de l´Agüelo Queixalet en la piscina municipal.

water1 water2 water3 water4

Aquest esdeveniment, en aquesta edició ha sigut molt especial, ja que l’associació en celebrar el seu desè aniversari ha introduït una sèrie de novetats. El mateix dissabte, a la vesprada es van col·locar inflables aquàtics, que van fer les delícies, sobretot dels més joves. A la nit, va haver-hi una torrà, que va contar també amb una massiva afluència i ja ben entrada la nit, la música i els còctels van prendre la piscina municipal.

IMG_9628

Des de l’organització del Water Festival valoren molt positivament el transcurs d’aquesta festa, que és el preludi de les Festes de la Joventut, que tindran lloc el pròxim 15 de juliol.

water5

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →