Inici » Notícies » Gran èxit dels alumnes de l’Escola de Música
Actualitat

Gran èxit dels alumnes de l’Escola de Música

39 seg

Els alumnes de l’Escola de Música de l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena de Pulpis van oferir dissabte passat espectaculars concerts, tant en Sta. Magdalena com a Vinaròs, fruit de l’intercanvi entre les bandes infantils de tots dos municipis, organitzat per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.
Al matí van ser els magdaleneros els que van visitar als joves músics vinarossencs i en el marc de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere, van delectar al públic assistent amb un repertori molt variat amb obres de Jacob de Haan, Ray Sacks, James Curnow, David Martín i Eric Osterling, interpretades de forma conjunta entre ambdues escoles.
Després d’un menjar de germanor en el poliesportiu de Sta. Magdalena entre vinarossencs i magdaleners, que a més van gaudir de les instal·lacions de la piscina municipal, van oferir una actuació en el pavelló cobert de la localitat, despertant les ovacions del públic present en l’acte.

Notícies relacionades

Noticies

La piscina municipal de Santa Magdalena obri el dimecres

40 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Festival de Fi de Curs

35 seg
Noticies

Marc Marín Falcó es proclama campió Autonòmic de Btt

11 seg
Noticies

La Diputació concedeix 8.888 € a Santa Magdalena dins del Pla d’Ocupació 2022

24 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza una xarrada sobre la malaltia de l’Alzheimer

41 seg
Noticies

Ecovidrio i la Diputació de Castelló posen en marxa a Santa Magdalena el “Repte Mapamundi” per a promoure el reciclatge d’envasos de vidre

1 min, 19 seg
Veure més notícies →