Inici » Notícies » Gran èxit dels alumnes de l’Escola de Música
Actualitat

Gran èxit dels alumnes de l’Escola de Música

39 seg

Els alumnes de l’Escola de Música de l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena de Pulpis van oferir dissabte passat espectaculars concerts, tant en Sta. Magdalena com a Vinaròs, fruit de l’intercanvi entre les bandes infantils de tots dos municipis, organitzat per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.
Al matí van ser els magdaleneros els que van visitar als joves músics vinarossencs i en el marc de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere, van delectar al públic assistent amb un repertori molt variat amb obres de Jacob de Haan, Ray Sacks, James Curnow, David Martín i Eric Osterling, interpretades de forma conjunta entre ambdues escoles.
Després d’un menjar de germanor en el poliesportiu de Sta. Magdalena entre vinarossencs i magdaleners, que a més van gaudir de les instal·lacions de la piscina municipal, van oferir una actuació en el pavelló cobert de la localitat, despertant les ovacions del públic present en l’acte.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →