Inici » Notícies » Gran èxit de la X Marxa Senderista de Sta. Magdalena
Actualitat

Gran èxit de la X Marxa Senderista de Sta. Magdalena

1 min, 14 seg

marxa1

Sta. Magdalena va viure una gran jornada senderista, en la desena edició de la seua Marxa pel Terme municipal, que es celebrava ahir diumenge, 12 de maig i que va comptar amb dues distàncies, una de 10.7 km i dificultat mitjana-baixa i una altra de 17,5 km i dificultat mitjana-alta. Unes 200 persones van participar en aquesta jornada, de contacte amb la naturalesa, que va permetre als senderistes recórrer alguns dels paratges més bells de la població.

Els participants de la marxa, després de la concentració i desdejuni en el pavelló poliesportiu municipal, van eixir en direcció a l’ermita de Sant Vicent. Posteriorment van caminar per la zona de ‘l´Esquerola’, on la seua sendera ha sigut condicionada pels treballadors de la brigada EMERGE. A més, van gaudir de les vistes de la zona del ‘Pou de la Bassa del Mas’, les oliveres mil·lenàries, Les carrasques de del ‘Pubill’ i la sendera de la ‘Selleta’, també condicionada per la brigada EPAMER, l’any passat. Finalment, els senderistes van baixar pel Palmeral i van emprendre el descens pel barranc de ‘La Carrera’ fins a arribar al pavelló poliesportiu municipal, lloc en el qual com cada any se celebrava el dinar de germanor entre organització i participants d’aquesta marxa, que ja ha arribat a la seua desena edició.

En aquesta ocasió, el plat principal triat per al dinar va ser la tradicional ‘olleta’, elaborada per Benjamín i Rafa, que de nou va fer les delícies dels assistents.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, agraïa a “tots els senderistes la seua participació en aquesta marxa, que ja ha arribat a la seua desena edició i que està plenament consolidada . Al mateix temps, també agrair a tots els voluntaris i treballadors de l’ajuntament la seua estreta col·laboració, que ha permés que la jornada es desenvolupara en completa normalitat”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena acull la II Carrera Escoles de Ciclisme Festes Patronals

25 seg
Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Veure més notícies →