Inici » Notícies » Gran èxit de la X Marxa Senderista de Sta. Magdalena
Actualitat

Gran èxit de la X Marxa Senderista de Sta. Magdalena

1 min, 14 seg

marxa1

Sta. Magdalena va viure una gran jornada senderista, en la desena edició de la seua Marxa pel Terme municipal, que es celebrava ahir diumenge, 12 de maig i que va comptar amb dues distàncies, una de 10.7 km i dificultat mitjana-baixa i una altra de 17,5 km i dificultat mitjana-alta. Unes 200 persones van participar en aquesta jornada, de contacte amb la naturalesa, que va permetre als senderistes recórrer alguns dels paratges més bells de la població.

Els participants de la marxa, després de la concentració i desdejuni en el pavelló poliesportiu municipal, van eixir en direcció a l’ermita de Sant Vicent. Posteriorment van caminar per la zona de ‘l´Esquerola’, on la seua sendera ha sigut condicionada pels treballadors de la brigada EMERGE. A més, van gaudir de les vistes de la zona del ‘Pou de la Bassa del Mas’, les oliveres mil·lenàries, Les carrasques de del ‘Pubill’ i la sendera de la ‘Selleta’, també condicionada per la brigada EPAMER, l’any passat. Finalment, els senderistes van baixar pel Palmeral i van emprendre el descens pel barranc de ‘La Carrera’ fins a arribar al pavelló poliesportiu municipal, lloc en el qual com cada any se celebrava el dinar de germanor entre organització i participants d’aquesta marxa, que ja ha arribat a la seua desena edició.

En aquesta ocasió, el plat principal triat per al dinar va ser la tradicional ‘olleta’, elaborada per Benjamín i Rafa, que de nou va fer les delícies dels assistents.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, agraïa a “tots els senderistes la seua participació en aquesta marxa, que ja ha arribat a la seua desena edició i que està plenament consolidada . Al mateix temps, també agrair a tots els voluntaris i treballadors de l’ajuntament la seua estreta col·laboració, que ha permés que la jornada es desenvolupara en completa normalitat”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →