Inici » Notícies » Gran festa dels socis de la Banda
Actualitat

Gran festa dels socis de la Banda

38 seg

festa3
L’Agrupació Musical de Sta. Magdalena va celebrar, malgrat la pluja, dissabte passat, 31 d’octubre, la festa dels socis, en la qual van participar més de 200 socis i simpatitzants, en una gran festa de germanor.

festa1 festa2  festa4 festa5

La pluja va obligar a suspendre la cercavila habitual dels membres de la formació musical, encara que els socis i simpatitzants de la banda, van acudir puntuals a la seua cita i sobre les 14 hores s’iniciava un menjar de germanor en el pavelló poliesportiu.

Junta directiva i músics de la banda van ser els encarregats de repartir les més de 200 racions als comensals, que van gaudir d’una magnífica jornada que va acabar amb el sorteig d’un pernil i revetla.

L’Agrupació Musical de Sta. Magdalena, d’altra banda, ja està preparant totes les activitats, que realitzarà amb motiu de la festivitat de Sta. Cecilia. El concert extraordinari en honor de la seua patrona serà el dissabte, 14 de novembre, sobre les 20 hores en el pavelló poliesportiu.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →