Inici » Notícies » Gran festa dels socis de la Banda
Actualitat

Gran festa dels socis de la Banda

38 seg

festa3
L’Agrupació Musical de Sta. Magdalena va celebrar, malgrat la pluja, dissabte passat, 31 d’octubre, la festa dels socis, en la qual van participar més de 200 socis i simpatitzants, en una gran festa de germanor.

festa1 festa2  festa4 festa5

La pluja va obligar a suspendre la cercavila habitual dels membres de la formació musical, encara que els socis i simpatitzants de la banda, van acudir puntuals a la seua cita i sobre les 14 hores s’iniciava un menjar de germanor en el pavelló poliesportiu.

Junta directiva i músics de la banda van ser els encarregats de repartir les més de 200 racions als comensals, que van gaudir d’una magnífica jornada que va acabar amb el sorteig d’un pernil i revetla.

L’Agrupació Musical de Sta. Magdalena, d’altra banda, ja està preparant totes les activitats, que realitzarà amb motiu de la festivitat de Sta. Cecilia. El concert extraordinari en honor de la seua patrona serà el dissabte, 14 de novembre, sobre les 20 hores en el pavelló poliesportiu.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →