Inici » Notícies » Gran jornada ciclista en Sta. Magdalena
Actualitat

Gran jornada ciclista en Sta. Magdalena

35 seg

trofeus2

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sta. Magdalena organitzava ahir diumenge, la desena edició  del Trofeu Ciclista de la localitat, que ha servit per a reunir a un total d’11 escoles de ciclisme de tota la província.

Uns 130 xiquets i xiquetes de les escoles ciclistes de tota la província, van participar des de les 10 del matí en les diferents proves, organitzades pel Club Ciclista Deportes Balaguer, de Benicarló.

trofeus

A més de la gimcana, per a demostrar l’habilitat de les joves promeses del ciclisme també es va celebrar una carrera en línia pels principals carrers del casc urbà.

ciclis2

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, que juntament amb les Festeres, participava en el lliurament de trofeus, agraïa la “magnífica organització del Club Ciclista Deportes Balaguer de Benicarló, que cada any supera el nombre d’inscrits i ens fa vibrar amb una gran jornada ciclista”.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →