Inici » Notícies » Intensa programació nadalenca a Sta. Magdalena
Actualitat

Intensa programació nadalenca a Sta. Magdalena

1 min, 53 seg

Hi haurà sopar de pa i porta per a acomiadar el 2015 i donar la benvinguda al nou any
Les regidories de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Sta. Magdalena de Polpís han donat a conèixer el programa, dissenyat amb motiu de les festes Nadalenques i en el qual destaquen les activitats concebudes per a un públic familiar.

 

concert1 concert2 danses1 noel1
D’aquesta manera, l’activitat festiva s’inicia el dia 12 de desembre, a les 18 hores, amb una actuació del Grup de Danses Magdaleneres i la Colla de Dolçainers i Tabaleters, ‘Polpís’. Els més xicotets podran lliurar la seua carta al Patge Real, el dissabte 19, a les 12 hores, encara que prèviament els membres de l’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet, obsequiaran als xiquets amb una xocolatada. També el dissabte dia 19, a les 18 hores, l’Agrupació Musical oferirà el seu tradicional concert de Nadal.
El programa continuarà amb la calorosa rebuda al Pare Noel, el dia 22 de desembre, a les 11 hores i en la Capella, lloc en el qual els alumnes de l’Escola Infantil i el col·legi públic Albert Selma, rebran una sèrie d’obsequis i realitzaran actuacions davant l’atenta mirada de Santa Claus.
D’altra banda, els dies 23, 24, 28, 29 i 30 de desembre i 4 de gener, organitzades per l’AMPA del col·legi i amb la col·laboració de l’Ajuntament, s’han programat activitats infantils en la plaça Espanya.
El segon dia de Nadal, el dissabte 26 de desembre, hi haurà un parc infantil en el pavelló poliesportiu i a les 17.30 es projectarà la pel·lícula Del Revés, en la sala de projeccions del pavelló. L’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet donarà crispetes als assistents.
El diumenge, 27 de desembre i per a tots els públics, el grup de Teatre d’Alcalà interpretarà dos sainets, a partir de les 18 hores.
L’any Sta. Magdalena l´ acomiadarà corrent, amb la III Sant Silvestre, a les 16 hores i a la nit, la novetat del programa, el Sopar de Pa i Porta en el poliesportiu cobert, amb el qual es pretén acomiadar l’any i donar la benvinguda al 2016. El consistori convida a tota la població a gaudir d’aquesta magnífica nit amb un sopar de pa i porta i posterior festa en el mateix pavelló, amb entrada totalment gratuïta. A més, també es realitzaran les dotze campanades en la plaça de l’Ajuntament, a mitjanit.
Amb l’arribada de l’any nou, el dia 2 hi haurà Cinema en Família amb la projecció de la pel·lícula, ‘Pan, Viaje a Nunca Jamás’, a les 17.30 hores, mentre que el diumenge, dia 3, en la Capella i a les 18 hores hi haurà un espectacle de titelles, titolat ‘Terra dels Babaus’.
La programació es tanca la màgica vesprada del 5 de gener, amb la tradicional cavalcada de SSMM els Reis d’Orient, a partir de les 19 hores.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta el programa de les Festes Patronals al teixit associatiu local

26 seg
Sin categoría

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena celebra Sant Fermín

21 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra el ‘Water Festival’

16 seg
Sin categoría

Més de 40 xiquets i xiquetes gaudixen de l’Escola d’Estiu a Santa Magdalena

53 seg
Sin categoría

L’Escola de Música de Santa Magdalena celebra la seua Audició de Fi de Curs

43 seg
Sin categoría

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

32 seg
Veure més notícies →