Inici » Notícies » Ja es pot sol·licitar l’ajuda per a transport rural amb finalitats mèdiques
Actualitat

Ja es pot sol·licitar l’ajuda per a transport rural amb finalitats mèdiques

49 seg

El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sta. Magdalena informa, que ja es poden sol·licitar les ajudes per a transport rural amb finalitats mèdiques. En aquest sentit, la Diputació ha concedit a l’Ajuntament de la localitat una subvenció de 1.881, 90€,  per a la contractació d’aquest transport dins del programa, Repoblem, que lluita contra el despoblament en els municipis d’interior de la província de Castelló.

transportmedic

Així, es podran finançar els desplaçaments amb finalitats mèdiques, efectuats en taxi. Concretament s’inclouen: l’assistència a consultes externes, tant en hospitals públics com privats i les visites a serveis d’optometria, revisió auditiva i odontologia, situats en el municipi més pròxim a Sta. Magdalena.

Aquesta ajuda busca solucionar els problemes de transport, sobretot de la gent gran, d’àmbits rurals, que en alguna ocasió no poden desplaçar-se fins als centres mèdics i hi ha casos en els quals opten per anar-se a viure a les grans ciutats, on estan els hospitals de referència.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, afirma que: “els veïns de Sta. Magdalena, que necessiten d’aquest servei de transport poden posar-se en contacte amb els Serveis Socials del consistori on se’ls facilitarà més informació”.

 

 

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →