Inici » Notícies » Ja es pot sol·licitar l’ajuda per a transport rural amb finalitats mèdiques
Actualitat

Ja es pot sol·licitar l’ajuda per a transport rural amb finalitats mèdiques

49 seg

El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sta. Magdalena informa, que ja es poden sol·licitar les ajudes per a transport rural amb finalitats mèdiques. En aquest sentit, la Diputació ha concedit a l’Ajuntament de la localitat una subvenció de 1.881, 90€,  per a la contractació d’aquest transport dins del programa, Repoblem, que lluita contra el despoblament en els municipis d’interior de la província de Castelló.

transportmedic

Així, es podran finançar els desplaçaments amb finalitats mèdiques, efectuats en taxi. Concretament s’inclouen: l’assistència a consultes externes, tant en hospitals públics com privats i les visites a serveis d’optometria, revisió auditiva i odontologia, situats en el municipi més pròxim a Sta. Magdalena.

Aquesta ajuda busca solucionar els problemes de transport, sobretot de la gent gran, d’àmbits rurals, que en alguna ocasió no poden desplaçar-se fins als centres mèdics i hi ha casos en els quals opten per anar-se a viure a les grans ciutats, on estan els hospitals de referència.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, afirma que: “els veïns de Sta. Magdalena, que necessiten d’aquest servei de transport poden posar-se en contacte amb els Serveis Socials del consistori on se’ls facilitarà més informació”.

 

 

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →