Inici » Notícies » Ja es pot sol·licitar l’ajuda per a transport rural amb finalitats mèdiques
Actualitat

Ja es pot sol·licitar l’ajuda per a transport rural amb finalitats mèdiques

49 seg

El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sta. Magdalena informa, que ja es poden sol·licitar les ajudes per a transport rural amb finalitats mèdiques. En aquest sentit, la Diputació ha concedit a l’Ajuntament de la localitat una subvenció de 1.881, 90€,  per a la contractació d’aquest transport dins del programa, Repoblem, que lluita contra el despoblament en els municipis d’interior de la província de Castelló.

transportmedic

Així, es podran finançar els desplaçaments amb finalitats mèdiques, efectuats en taxi. Concretament s’inclouen: l’assistència a consultes externes, tant en hospitals públics com privats i les visites a serveis d’optometria, revisió auditiva i odontologia, situats en el municipi més pròxim a Sta. Magdalena.

Aquesta ajuda busca solucionar els problemes de transport, sobretot de la gent gran, d’àmbits rurals, que en alguna ocasió no poden desplaçar-se fins als centres mèdics i hi ha casos en els quals opten per anar-se a viure a les grans ciutats, on estan els hospitals de referència.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, afirma que: “els veïns de Sta. Magdalena, que necessiten d’aquest servei de transport poden posar-se en contacte amb els Serveis Socials del consistori on se’ls facilitarà més informació”.

 

 

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena acull la II Carrera Escoles de Ciclisme Festes Patronals

25 seg
Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Veure més notícies →