Inici » Notícies » Jornada de portes obertes dels Serveis Socials de Sta. Magdalena
Actualitat

Jornada de portes obertes dels Serveis Socials de Sta. Magdalena

44 seg

La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sta. Magdalena, engega una campanya d’informació sobre els Serveis Socials i els recursos dels quals poden beneficiar-se els veïns de Sta. Magdalena.

portesobertesok

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena afirma que: “ens trobem amb un sistema d’atenció social que no és conegut per la ciutadania en general; per aquest motiu aquesta jornada de portes obertes té com a objectiu  difondre i visibilitzar els serveis socials d’atenció primària, les funcions de l’equip d’atenció social bàsica, la forma d’accedir…  en general, difondre el treball que es fa i els programes que s’ofereixen des del municipi,  a més de transmetre la idea d’un nou model de serveis socials”.

En aquest sentit, la jornada de portes obertes tindrà lloc divendres que ve, 27 d’abril, a les 11 hores. La treballadora social, Raquel Escrig i l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, seran els encarregats de mostrar els diferents recursos dels quals disposen els veïns de Sta. Magdalena i posteriorment visitaran la Unitat de Respir Local, per a conèixer el tipus d’activitats, que allí es desenvolupen.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Noticies

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg
Veure més notícies →