Inici » Notícies » Jornada de portes obertes dels Serveis Socials de Sta. Magdalena
Actualitat

Jornada de portes obertes dels Serveis Socials de Sta. Magdalena

44 seg

La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sta. Magdalena, engega una campanya d’informació sobre els Serveis Socials i els recursos dels quals poden beneficiar-se els veïns de Sta. Magdalena.

portesobertesok

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena afirma que: “ens trobem amb un sistema d’atenció social que no és conegut per la ciutadania en general; per aquest motiu aquesta jornada de portes obertes té com a objectiu  difondre i visibilitzar els serveis socials d’atenció primària, les funcions de l’equip d’atenció social bàsica, la forma d’accedir…  en general, difondre el treball que es fa i els programes que s’ofereixen des del municipi,  a més de transmetre la idea d’un nou model de serveis socials”.

En aquest sentit, la jornada de portes obertes tindrà lloc divendres que ve, 27 d’abril, a les 11 hores. La treballadora social, Raquel Escrig i l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, seran els encarregats de mostrar els diferents recursos dels quals disposen els veïns de Sta. Magdalena i posteriorment visitaran la Unitat de Respir Local, per a conèixer el tipus d’activitats, que allí es desenvolupen.

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →