Inici » Notícies » L’Agrupació Musical de Santa Magdalena celebra Santa Cecilia
Actualitat

L’Agrupació Musical de Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

42 seg

Santa Magdalena ha celebrat el passat cap de setmana la festivitat de Santa Cecilia i ho ha fet amb una sèrie d’actes, organitzats per l’Agrupació Musical de la localitat. El dissabte a la tarda els músics van realitzar una cercavila, prèvia a la celebració de la missa a l’església parroquial, missa en la qual van participar els músics de l’entitat.

Posteriorment, i a l’Auditori Municipal, l’Agrupació Musical de Santa Magdalena va oferir un espectacular concert amb el gènere dels musicals com a fil temàtic de l’espectacle. “Wicked”, “Elizabeth”, “West Side Story”, “El Fantasma de la Òpera”, “Los Miserables” i “Hoy no em puedo levantar”,  van ser els títols de les obres triades per Sergio Tortajada Gómez, director de la formació musical magdalenera.

Finalitzat el concert, la Festera de l’Agrupació Musical 2019, Laia Marzal Puig, va fer lliurament d’un detall al president de l’entitat, com a mostra d’agraïment. Després els músics van celebrar un sopar de germanor, posant d’aquesta manera fi a la festa de Santa Cecilia 2019.

Notícies relacionades

Noticies

El projecte d’urbanització del perímetre del CEIP Albert Selma seleccionat per la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica per a ser subvencionat

49 seg
Noticies

Lliurament d’orles de la Ludoteca Municipal de Santa Magdalena

38 seg
Noticies

La Unitat de Respir Familiar de Santa Magdalena obri de nou les seues portes

1 min, 2 seg
Noticies

Santa Magdalena desinfecta diàriament els seus parcs infantils

44 seg
Noticies

Santa Magdalena instal·la el cercat de l’aulari provisional del CEIP Albert Selma

22 seg
Noticies

Santa Magdalena reobrirà la Unitat de Respir finalitzat l’Estat d’Alarma

38 seg
Veure més notícies →