Inici » Notícies » L’Agrupació Musical de Santa Magdalena celebra Santa Cecilia
Actualitat

L’Agrupació Musical de Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

42 seg

Santa Magdalena ha celebrat el passat cap de setmana la festivitat de Santa Cecilia i ho ha fet amb una sèrie d’actes, organitzats per l’Agrupació Musical de la localitat. El dissabte a la tarda els músics van realitzar una cercavila, prèvia a la celebració de la missa a l’església parroquial, missa en la qual van participar els músics de l’entitat.

Posteriorment, i a l’Auditori Municipal, l’Agrupació Musical de Santa Magdalena va oferir un espectacular concert amb el gènere dels musicals com a fil temàtic de l’espectacle. “Wicked”, “Elizabeth”, “West Side Story”, “El Fantasma de la Òpera”, “Los Miserables” i “Hoy no em puedo levantar”,  van ser els títols de les obres triades per Sergio Tortajada Gómez, director de la formació musical magdalenera.

Finalitzat el concert, la Festera de l’Agrupació Musical 2019, Laia Marzal Puig, va fer lliurament d’un detall al president de l’entitat, com a mostra d’agraïment. Després els músics van celebrar un sopar de germanor, posant d’aquesta manera fi a la festa de Santa Cecilia 2019.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →