Inici » Notícies » La benedicció de les Palmes marca l’inici de la Setmana Santa a Santa Magdalena
Actualitat

La benedicció de les Palmes marca l’inici de la Setmana Santa a Santa Magdalena

31 seg

Santa Magdalena iniciava ahir diumenge, els actes de la Setmana Santa i ho feia amb la tradicional benedicció de les Palmes, que enguany s’ha celebrat a la plaça de l’església.

Posteriorment va tindre lloc la missaD’altra banda, des de l’església parroquial s’informa dels horaris de totes les celebracions religioses. El Dijous Sant a les 20h, tindrà lloc la missa del Sopar del Senyor i a les 22h. l’Hora Santa, mentre que la programació del Divendres Sant s’iniciarà a les 10h. amb el Viacrucis. A les 18h tindrà lloc la Litúrgia de la paraula i a les 22h la processó del Sant Enterrament.

Els actes de la Setmana Santa 2022 es tancaran el diumenge de Pasqua, a les 9h amb la processó de l´Encontre i posteriorment la missa de Resurrecció.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Veure més notícies →