Inici » Notícies » La Brigada municipal condiciona el cementeri de Sta. Magdalena
Actualitat

La Brigada municipal condiciona el cementeri de Sta. Magdalena

34 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena de Pulpis ha iniciat ja els treballs de millora i condicionament del cementeri, cara a la festivitat de Tots els Sants. Els operaris de la brigada municipal estan duent a terme, durant aquests dies, treballs de poda i esbrosse de tota la superfície enjardinada i al mateix temps estan reposant els elements, que durant l’any han patit algun desperfecte.

cementiri1
També durant la setmana es procedirà a repintar les parts de la instal·lació, que necessiten una mà de pintura, tal com ha indicat l’alcalde de Sta. Magdalena Sergio Bou. De fet, els bolardos que hi ha sobre el pont que dóna accés al cementeri ja han sigut pintats.

cementiri2
Cal recordar, que diumenge que ve, 1 de novembre, sobre les 10.30 hores tindrà lloc, en el cementeri municipal, la missa de difunts, tal com s’informa des de la parròquia municipal.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →