Inici » Notícies » La cantautora, Xiomara Abello, presenta el seu disc ‘Entre Teles’
Actualitat

La cantautora, Xiomara Abello, presenta el seu disc ‘Entre Teles’

48 seg

matriuDIGIPACK-2-cossos-BOSSA

L’auditori de Sta. Magdalena acollirà, dins de la programació de Nadal 2018, divendres que ve, 28 de desembre, un concert de la cantautora, amb arrels magdaleneres, Xiomara Abello, que presenta el seu disc, ‘Entre Teles’.  Abello estarà acompanyada de Toni Porcar, Diego Barberà, Dani Tejedor, Juanan Bessó i Néstor Zarzoso.

Aquest treball de Xiomara és un compendi d’històries, emocions i vivències, expressades de la forma més sincera possible a través de la música. Relats que parlen d´encontres, de nits aventureres, de penes ofegades en l’aigua i transformades per l’aire. La ràbia, l’amor, la infància o la vida són temes que també apareixen reflectits en el disc.

Abello, formada en guitarra clàssica i graduada en guitarra de jazz pel Conservatori Superior de Música de València, ha treballat com a guitarrita amb formacions de diferents estils, que van des de la música tradicional cubana, la música brasilera, el jazz o el teatre musical. En 2016 s’embarca com a directora escènica i compositora amb l’obra, ‘El Castell de Naips’. El concert tindrà lloc a les 19.30h i l’entrada és lliure fins a completar l’aforament.

 

 

 

 

 

 

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →