Inici » Notícies » La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives concedeix 13.615 euros a l’Ajuntament de Sta. Magdalena
Actualitat

La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives concedeix 13.615 euros a l’Ajuntament de Sta. Magdalena

47 seg

El nou model de serveis socials elaborat per la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives incrementa enguany en un 170 per cent la inversió en els municipis de les comarques dels Ports i del Alt i Baix Maestrat, per a la contractació de 42 nous professionals que formaran part dels equips base de serveis socials, segons ha assenyalat la secretària autonòmica de Serveis Socials i Autonomia Personal, Helena Ferrando.

17-6-20_FOTO_H.Ferrando_Vinaros_1

Ferrando ha presentat a Vinaròs aquest nou sistema i el seu finançament als alcaldes i regidors dels ajuntaments de les tres comarques, i ha destacat l’aposta de la Conselleria per la “remunicipalització” dels serveis socials amb un increment pressupostari, que permetrà augmentar la ràtio dels professionals.

En aquest sentit, Ferrando ja ha anunciat que en el cas de Sta. Magdalena, es destinaran 13.615 €, que serviran per a millorar l’atenció, en matèria de Serveis Socials de l’Ajuntament.

“Aquest nou model de finançament beneficia als municipis més xicotets, fomentant polítiques de proximitat, que ens permetrà que els equips de base puguen treballar des de la prevenció per a oferir una atenció social de qualitat”, ha assenyalat Sergio Bou, alcalde de Sta, Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena rebrà més de 123.801 € de la Generalitat per a la contractació de persones desocupades

45 seg
Noticies

Santa Magdalena millora la pista poliesportiva amb una zona d’ombra i lavabos

50 seg
Noticies

Arranquen les classes d’Aquagym a Santa Magdalena

26 seg
Noticies

Santa Magdalena diu adeu a unes festes multitudinàries

1 min, 30 seg
Noticies

Massiva participació en el Dia de les Associacions de les Festes de Santa Magdalena

1 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena vibra amb les originals disfresses en les seues Festes Patronals

24 seg
Veure més notícies →