Inici » Notícies » La conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives incrementa els recursos econòmics del Servei d’Atenció Domiciliària de Sta. Magdalena
Actualitat

La conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives incrementa els recursos econòmics del Servei d’Atenció Domiciliària de Sta. Magdalena

1 min, 6 seg

sad1

Els Serveis Socials de l’Ajuntament de Sta. Magdalena continuen incrementant els recursos d’atenció del seu departament, sent un dels més demandats pels veïns i veïnes del municipi, el Servei d’Atenció Domiciliària, que compta en l’actualitat amb un total de 12 usuaris.

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha explicat que: “la conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha dotat de 5.000 € el Servei d’Atenció Domiciliària de Dependència, reforçant econòmicament més aquest recurs, que l’Ajuntament de Sta. Magdalena, oferim de manera totalment gratuïta”. En aquest sentit, segons indica la treballadora social, Raquel Escrig, ara “les persones dependents poden modificar les seues dependències actuals i incloure-les dins del SAD de dependència”.

El SAD és un recurs de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, que està atés per una tècnic soci sanitària i una auxiliar d’infermeria, que de dilluns a divendres i en horari de matí i vesprada, fan tasques d’atenció i higiene personal, així com de necessitats domèstiques per a persones, que tinguen dificultats de mobilitat. Són els tècnics del departament de Serveis Socials, els encarregats de valorar les necessitats de cada usuari i en funció d’això realitzen la distribució de l’horari i el tipus d’atenció que realitzen les auxiliars.

Qualsevol persona interessada a obtindre una major informació sobre aquest recurs, pot dirigir-se als Serveis Socials de l’Ajuntament de Sta. Magdalena de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i els dilluns, dimarts i dijous de 17 a 20.30h. Al mateix temps, cal recordar que, si alguna persona necessita el Servei d’Atenció Domiciliària, de forma puntual a causa de qualsevol motiu, també pot sol·licitar-lo.

Notícies relacionades

Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Noticies

La piscina municipal de Santa Magdalena obri el dimecres

40 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Festival de Fi de Curs

35 seg
Noticies

Marc Marín Falcó es proclama campió Autonòmic de Btt

11 seg
Noticies

La Diputació concedeix 8.888 € a Santa Magdalena dins del Pla d’Ocupació 2022

24 seg
Veure més notícies →