Inici » Notícies » La conselleria d´Igualtat i Polítiques Inclusives ofereix ajudes per a l’eliminació de barreres arquitectòniques en els habitatges
Actualitat

La conselleria d´Igualtat i Polítiques Inclusives ofereix ajudes per a l’eliminació de barreres arquitectòniques en els habitatges

39 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena informa que la Generalitat, a través de la conselleria d´Igualtat i Polítiques Inclusives ha tret una línia de prestacions econòmiques individualitzades per a la supressió i eliminació de barreres arquitectòniques per a persones majors, que tinguen dificultats motores.

 barreresarquitectoniques

Es tracta d’ajudes, encaminades a l’eliminació de les barreres arquitectòniques existents en l’habitatge propi o en l’edifici en el qual visca la persona major i que impedisquen o obstaculitzen la seua mobilitat.

Entre els principals requisits figuren: ser major de 60 anys i  que existisquen deficiències de caràcter motor o sensorial en el sol·licitant, que impedisquen la seua mobilitat a través de mitjans normals.

Qualsevol persona interessada a escometre una reforma d’aquestes característiques, pot sol·licitar més informació en el departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sta. Magdalena o en la conselleria d´Igualtat i Polítiques Inclusive.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el pròxim 31 d’octubre de 2018.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena acull la II Carrera Escoles de Ciclisme Festes Patronals

25 seg
Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Veure més notícies →