Inici » Notícies » La cultura protagonitza la programació del 9 d’Octubre a Santa Magdalena
Actualitat

La cultura protagonitza la programació del 9 d’Octubre a Santa Magdalena

1 min, 6 seg

Santa Magdalena ha celebrat la festivitat del 9 d’Octubre amb una gran varietat d’actes culturals, programats des de l’Ajuntament, i que es desenvolupen entre el 9 i el 18 d’octubre.

La programació s’iniciava el divendres, 9 d’octubre, amb la representació teatral de l’obra, ‘El fantasma del meu marit’, a càrrec del Grup Baladre, de Castelló.

D’altra banda, el dissabte 10 i diumenge, 11 d’octubre, a La Capella, obria les seues portes l’exposició d’il·lustracions de Goyo Rodríguez, ‘Diari Gràfic de la Quarentena’. En aquesta mostra es van exposar un total de 60 il·lustracions, realitzades durant la quarantena per Covid-19, que reflecteixen tot l’ocorregut durant aquesta etapa. Són, a més, il·lustracions fetes com a homenatge a totes les persones, que van lluitar i lluiten per a guanyar la batalla a aquesta malaltia.

La programació cultural seguirà el dia 17 d’octubre amb l’exposició de pintura dels alumnes de Maite Baldrich. Aquesta mostra obrirà les seues portes el dissabte 17 entre les 11 i les 13h i el diumenge 18 entre les 11 i les 13h.

A més, els més xicotets podran gaudir el dissabte 17 d’octubre d’una intensa jornada amb les titelles com a protagonistes i que compta amb el patrocini de la Diputació de Castelló. A les 11h, en l’Hall de l’Edifici Social s’obrirà l’exposició ‘Temps d´Objectes Animats’ i entre les 12 i les 14h es realitzarà un taller de titelles en l’Edifici Social. A la vesprada, a les 16h, de nou obrirà les seues portes l’exposició i a les 19h es realitzarà un espectacle de titelles sota el títol, ‘Temps d´Objectes Animats’, a l’Auditori Municipal. Per a aquest espectacle serà necessari inscriure’s a l’Ajuntament degut a la limitació de l’aforament.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena organitza l’Escola de Pasqua de l’11 al 14 d’abril

35 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza les III Jornades Templeres

48 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra les Falles

27 seg
Noticies

La conselleria d’Educació dota al CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena de nombrós material didàctic infantil

12 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova per unanimitat un pressupost de més de 917.466 €

1 min, 18 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Dona

14 seg
Veure més notícies →