Inici » Notícies » La delegació local de l´AECC organitza una xarrada encaminada a la prevenció del càncer
Actualitat

La delegació local de l´AECC organitza una xarrada encaminada a la prevenció del càncer

44 seg

xerrada1

Santa Magdalena de Polpís ha acollit, aquesta setmana, una xarrada sota el títol, Càncer i actualitat, organitzada per la delegació local de l’Associació Espanyola de Lluita contra el Càncer. La psicòloga Cristina de Maya Martínez, va explicar al nombrós públic assistent, els serveis que ofereix l’associació, en la seua delegació de Castelló i va centrar la seua intervenció en la prevenció de les malalties oncològiques.

De Maya Martínez, va comentar com a través de diferents hàbits es pot reduir el risc de patir càncer. Una alimentació saludable, unida a l’esport i la vida sana contribueixen a minimitzar les possibilitats de patir una malaltia oncològica.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, va agrair a la delegació local de l’Associació de Lluita contra el Càncer, la posada en marxa d’activitats de conscienciació i prevenció i va animar a la junta a seguir en aquesta línia, mentre que Ana Baldrich, presidenta de l’entitat, va oferir a tots els veïns i veïnes, que ho puguen necessitar els serveis d’aquesta associació.

Notícies relacionades

Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Veure més notícies →