Inici » Notícies » La Diputació engega el programa Castelló Sènior
Actualitat

La Diputació engega el programa Castelló Sènior

1 min

Els interessats han d’acudir als Serveis Socials de l’Ajuntament de Sta. Magdalena

34466919_1952808608085273_2176020978377687040_n

La Diputació de Castelló engega la tercera edició del seu programa Castelló Sènior amb el qual viatjaran 1240 majors de la província entre els mesos de juny i juliol. D´una banda estan els ‘Programes de Vacances en la Costa de Castelló’, amb estades a Vinaròs, Benicàssim, Alcossebre i Peníscola, que possibilitaran que amb un preu de 80 euros, els beneficiaris gaudisquen d’una estada de sis dies i cinc nits en hotels amb entrada en diumenge i eixida el divendres, en règim de pensió completa i amb un mínim de dues excursions de mig dia a recursos turístics o municipis.

En el cas dels viatges per l’interior, per 50 euros, les persones majors es beneficien d’un viatge durant tres dies i dues nits en dies laborables, inclosa l’estada en hotels de localitats de l’interior en règim de mitja pensió i visites a diferents municipis on es realitzen esmorzars. Finalment també existeix el programa de balnearis amb un preu de 125 euros, per a estades de 8 dies/7 nits. El programa Castelló Sènior va dirigit a majors de 65 anys o persones majors de 55 que estiguen considerades pensionistes.

Totes aquelles persones que estiguen interessades a gaudir d’aquest tipus de vacances, independentment que hagen viatjat en altres ocasions, hauran de portar als Serveis Socials de l’Ajuntament de Sta. Magdalena el DNI i la targeta SIP. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 4 d’agost.

Notícies relacionades

Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Veure més notícies →