Inici » Notícies » La Diputació engega el programa Castelló Sènior
Actualitat

La Diputació engega el programa Castelló Sènior

1 min

Els interessats han d’acudir als Serveis Socials de l’Ajuntament de Sta. Magdalena

34466919_1952808608085273_2176020978377687040_n

La Diputació de Castelló engega la tercera edició del seu programa Castelló Sènior amb el qual viatjaran 1240 majors de la província entre els mesos de juny i juliol. D´una banda estan els ‘Programes de Vacances en la Costa de Castelló’, amb estades a Vinaròs, Benicàssim, Alcossebre i Peníscola, que possibilitaran que amb un preu de 80 euros, els beneficiaris gaudisquen d’una estada de sis dies i cinc nits en hotels amb entrada en diumenge i eixida el divendres, en règim de pensió completa i amb un mínim de dues excursions de mig dia a recursos turístics o municipis.

En el cas dels viatges per l’interior, per 50 euros, les persones majors es beneficien d’un viatge durant tres dies i dues nits en dies laborables, inclosa l’estada en hotels de localitats de l’interior en règim de mitja pensió i visites a diferents municipis on es realitzen esmorzars. Finalment també existeix el programa de balnearis amb un preu de 125 euros, per a estades de 8 dies/7 nits. El programa Castelló Sènior va dirigit a majors de 65 anys o persones majors de 55 que estiguen considerades pensionistes.

Totes aquelles persones que estiguen interessades a gaudir d’aquest tipus de vacances, independentment que hagen viatjat en altres ocasions, hauran de portar als Serveis Socials de l’Ajuntament de Sta. Magdalena el DNI i la targeta SIP. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 4 d’agost.

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →