Inici » Notícies » La Generalitat concedeix a Sta. Magdalena una subvenció per a millorar el proveïment d’aigua potable
Actualitat

La Generalitat concedeix a Sta. Magdalena una subvenció per a millorar el proveïment d’aigua potable

44 seg

L’ermita de Sant Vicent tindrà subministrament d’aigua potable

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha anunciat que la Direcció general de l’Aigua de la Generalitat ha publicat avui en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana, la resolució a través de la qual concedeix al consistori una subvenció d’11.101 €, que permetrà la millora del subministrament i proveïment d’aigua potable.

sanvi2

Bou ha explicat que: “gràcies a aquesta ajuda posarem claus de pas d’aigua i sectoritzarem els carrers per a evitar haver de tallar el subministrament d’aigua en tots els carrers quan hi ha alguna fuga en determinats vials”. D’altra banda, l’Ajuntament també contempla la pujada del subministrament de l’aigua potable a l’ermita de Sant Vicent, situada fora del casc urbà.

sergiobou

“Estem molt contents que la Generalitat ens ajude a fer realitat aquells projectes, que són tan necessaris per als nostres veïns, per a la nostra gent. A més, el fet que puguem dotar a l’ermita de Sant Vicent d’aigua potable, ens permet posar en valor aquest espai natural, tan important per a Sta. Magdalena”, comenta el primer edil magdalenero.

Notícies relacionades

Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Veure més notícies →