Inici » Notícies » La Generalitat convoca una nova edició de les ajudes per a la renovació de calderes i finestres
Actualitat

La Generalitat convoca una nova edició de les ajudes per a la renovació de calderes i finestres

1 min, 14 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena informa que la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través d´Ivace Energia, ha obert el termini per a accedir a les ajudes per a la renovació de finestres i calderes, que s’emmarquen dins del Pla Renhata. 

plarenhata

“L’objectiu és facilitar la renovació de les finestres dels habitatges de la Comunitat Valenciana per altres amb millor aïllament tèrmic, així com la substitució de les velles calderes per calderes de condensació, ajudant així al fet que les llars reduïsquen la seua factura energètica”, ha indicat l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou.

El termini per a acollir-se a aquestes ajudes es perllongarà fins al pròxim 14 de juny.

En el cas de les calderes, la finalitat és la renovació de les calderes de calefacció i aigua calenta actuals per altres d’alta eficiència energètica, per la qual cosa per a beneficiar-se d’aquestes ajudes s’han d’adquirir calderes que utilitzen com a combustible gas natural o gasos liquats del petroli, que estiguen dotades d’una potència entre 15-70 kw i siguen d’alta eficiència energètica (de condensació).

L’estalvi que pot obtenir-se pel canvi d’una caldera actual per una de condensació per a un habitatge de 100 metres quadrats en un municipi de l’interior de la Comunitat ascendeix a 350 euros a l’any.

En el cas de les finestres, l’empresa instal·ladora realitzarà un descompte de 15 euros per metre quadrat de finestra i els 75 euros restants els aportarà Ivace Energia, mitjançant transferència bancària.

Per a acollir-se a les ajudes, la persona interessada haurà de posar-se en contacte amb un comerç o empresa instal·ladora adherida al Pla Renove 2018.

El llistat de comerços i empreses instal·ladores adherides es podrà consultar en la pàgina web de l´Ivace planrenove.ivace.es o sol·licitant més informació a l’Ajuntament de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Càlig i Santa Magdalena estrenyen llaços musicals amb un intercanvi de la FSMCV

50 seg
Sin categoría

Santa Magdalena amplia l’horari del gimnàs municipal

30 seg
Noticies

Diputació posa a la disposició de Santa Magdalena maquinària per a esbrossar camins

24 seg
Noticies

Educadors Ambientals de la Diputació de Castelló visiten Santa Magdalena

43 seg
Noticies

El secretari autonòmic d’Habitatge i Funció Social es reuneix amb l’alcalde de Santa Magdalena

1 min, 6 seg
Noticies

Càlig i Santa Magdalena estrenyen llaços musicals amb un intercanvi de la FSMCV

48 seg
Veure més notícies →