Inici » Notícies » La Generalitat convoca una nova edició de les ajudes per a la renovació de calderes i finestres
Actualitat

La Generalitat convoca una nova edició de les ajudes per a la renovació de calderes i finestres

1 min, 14 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena informa que la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través d´Ivace Energia, ha obert el termini per a accedir a les ajudes per a la renovació de finestres i calderes, que s’emmarquen dins del Pla Renhata. 

plarenhata

“L’objectiu és facilitar la renovació de les finestres dels habitatges de la Comunitat Valenciana per altres amb millor aïllament tèrmic, així com la substitució de les velles calderes per calderes de condensació, ajudant així al fet que les llars reduïsquen la seua factura energètica”, ha indicat l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou.

El termini per a acollir-se a aquestes ajudes es perllongarà fins al pròxim 14 de juny.

En el cas de les calderes, la finalitat és la renovació de les calderes de calefacció i aigua calenta actuals per altres d’alta eficiència energètica, per la qual cosa per a beneficiar-se d’aquestes ajudes s’han d’adquirir calderes que utilitzen com a combustible gas natural o gasos liquats del petroli, que estiguen dotades d’una potència entre 15-70 kw i siguen d’alta eficiència energètica (de condensació).

L’estalvi que pot obtenir-se pel canvi d’una caldera actual per una de condensació per a un habitatge de 100 metres quadrats en un municipi de l’interior de la Comunitat ascendeix a 350 euros a l’any.

En el cas de les finestres, l’empresa instal·ladora realitzarà un descompte de 15 euros per metre quadrat de finestra i els 75 euros restants els aportarà Ivace Energia, mitjançant transferència bancària.

Per a acollir-se a les ajudes, la persona interessada haurà de posar-se en contacte amb un comerç o empresa instal·ladora adherida al Pla Renove 2018.

El llistat de comerços i empreses instal·ladores adherides es podrà consultar en la pàgina web de l´Ivace planrenove.ivace.es o sol·licitant més informació a l’Ajuntament de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →