Inici » Notícies » La Generalitat dóna llum verda al projecte de connexió del pou de la Canonja amb el nou dipòsit d’aigua de Sta. Magdalena
Actualitat

La Generalitat dóna llum verda al projecte de connexió del pou de la Canonja amb el nou dipòsit d’aigua de Sta. Magdalena

30 seg

La Conselleria d’Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ha informat a l’Ajuntament de Sta. Magdalena, que en breu, té previst licitar les obres de connexió del pou aigua de la Canonja amb el nou dipòsit de la localitat.

3

El pressupost de licitació és de 71.769€ i el seu finançament és a càrrec, íntegrament de la Generalitat. En aquest sentit, l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, explica que: “estem molt satisfets amb l’aprovació d’aquest projecte, que ens permetrà millorar el proveïment d’aigua potable al nostre municipi”.

_MG_8939

Al mateix temps Bou indica que, “traslladarem aquesta aprovació al ple municipal i en un breu període de temps posarem a disposició els terrenys necessaris perquè es duga a terme aquesta important obra per a Sta. Magdalena”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena organitza l’Escola de Pasqua de l’11 al 14 d’abril

35 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza les III Jornades Templeres

48 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra les Falles

27 seg
Noticies

La conselleria d’Educació dota al CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena de nombrós material didàctic infantil

12 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova per unanimitat un pressupost de més de 917.466 €

1 min, 18 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Dona

14 seg
Veure més notícies →