Inici » Notícies » La Generalitat dóna llum verda al projecte de connexió del pou de la Canonja amb el nou dipòsit d’aigua de Sta. Magdalena
Actualitat

La Generalitat dóna llum verda al projecte de connexió del pou de la Canonja amb el nou dipòsit d’aigua de Sta. Magdalena

30 seg

La Conselleria d’Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ha informat a l’Ajuntament de Sta. Magdalena, que en breu, té previst licitar les obres de connexió del pou aigua de la Canonja amb el nou dipòsit de la localitat.

3

El pressupost de licitació és de 71.769€ i el seu finançament és a càrrec, íntegrament de la Generalitat. En aquest sentit, l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, explica que: “estem molt satisfets amb l’aprovació d’aquest projecte, que ens permetrà millorar el proveïment d’aigua potable al nostre municipi”.

_MG_8939

Al mateix temps Bou indica que, “traslladarem aquesta aprovació al ple municipal i en un breu període de temps posarem a disposició els terrenys necessaris perquè es duga a terme aquesta important obra per a Sta. Magdalena”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Noticies

La piscina municipal de Santa Magdalena obri el dimecres

40 seg
Veure més notícies →