Inici » Notícies » La Generalitat obre el termini per demanar les ajudes al lloguer 2022
Actualitat

La Generalitat obre el termini per demanar les ajudes al lloguer 2022

46 seg


El departament de Serveis Socials de l´Ajuntament de Santa Magdalena informa que la Generalitat ja ha obert el termini per tal de demanar les ajudes al lloguer 2022.


Podran beneficiar-se d´aquesta ajuda totes les persones majors d’edat amb: contracte de lloguer ( LAU), cessió d’ús d’habitatge o d’una habitació, lloguer d’una habitació. L’habitatge llogat o cedit ha de ser la residència permanent i habitual cal aportar certificat col·lectiu o volant d’empadronament. Les persones sol·licitants han de tindre rendes entre 0,3 IPREM i 3 IPREM, però el màxim augmenta a 4 IPREM si són famílies nombroses de categoria general o persones amb diversitat inferior al 33% i a 5 IPREM si són famílies nombroses categoria especial, diversitat igual o superior al 33%.


Així, la Generalitat subvencionarà, els rebuts de lloguer des de l’1 de gener de 2022 fins al 31 de desembre de 2023, o des de la data de contracte de lloguer fins a 31 de desembre.


La data per presentar les sol·licituds finalitza l´1 d´agost. Podeu obtindre més informació adreçant-vos al departament de Serveis Socials de l´Ajuntament de Santa Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →