Inici » Notícies » La Generalitat obri el període per a sol·licitar ajudes per a l’eliminació de barreres arquitectòniques en habitatges
Actualitat

La Generalitat obri el període per a sol·licitar ajudes per a l’eliminació de barreres arquitectòniques en habitatges

36 seg

pebarreres

La Generalitat Valenciana, a través de la vicepresidència i conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha obert el període per a sol·licitar ajudes dins del Pla d’Eliminació de Barreres Arquitectòniques, amb l’objectiu que les persones majors de 60 anys, amb deficiències de caràcter motor o sensorial, puguen sol·licitar-les per a eliminar les barreres arquitectòniques existents en els seus habitatges.

El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sta. Magdalena és l’encarregat d’oferir als veïns del municipi, tota la informació respecte al citat pla. La quantia de la subvenció per a l’eliminació d’aquestes barreres arquitectòniques es concedirà en funció del nivell de renda i el termini de presentació de sol·licituds finalitza el 31 d’octubre de 2019.

Qualsevol persona interessada a poder sol·licitar i acollir-se a les ajudes d’aquest Pla d’Eliminació de Barreres poden posar-se en contacte amb la treballadora social de l’Ajuntament de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

La brigada EMERGE de Santa Magdalena inicia la seua activitat

34 seg
Noticies

El vicepresident segon i conseller d’Habitatge visita Santa Magdalena

59 seg
Noticies

Educadors Ambientals de la Diputació de Castelló visitaran Santa Magdalena

47 seg
Noticies

Arranquen les Jornades de Portes Obertes del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena

42 seg
Noticies

Dilluns que ve obri les seues portes el servei d’Escola ‘Matinera’

35 seg
Noticies

Jornada de Portes Obertes en el CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena

30 seg
Veure més notícies →